New York Jets åker till tuffa Arrowhead Stadium för ett möte med Kansas City Chiefs, men om det är någon gång som Jets skall vinna så är det idag, då Chiefs har stora, stora bekymmer med sin offensiva lina med skador och avstängningar.

Jag kommer spela Jets +3 till oddset 2,00 hos bet365 .com och bygger det på att den "svagaste" punkten hos Jets hittills under deras två matcher spelade har varit Jets secondary med världsspelaren Darrelle Revis. Idag möter Jets KC QB Alex Smith som sällan kastar över 30 yards i ett långpass = Jets secondary kommer sällan att sättas på prov. Övriga linor och statistik som Jets har är de ett bättre lag än Kansas.

1. Alex Smith satte 24 av 32 pass för 262 yards mot Texans senast. Han hade bekymmer mest genom hela matchen. Ryan Fitzpatrick satte 24 av 34 pass för 374 yards (!) och spelade fläckfri boll.

2. Jets defensiva front kan skrämma skiten ur vilket lag som helst. Smith kommer i alla fall veta att han lever.

3. Jets offensiv med springspelsässet Matt Forte som för andra veckan i rad sprang 100 yards och gjorde det bra. Addera till WRs Marshall, Decker och Enunwa som tillsammans är 6.3 feet och totalt 223 pund i vikt. Chiefs å sin sida har 5,11 feet och 194 pund i vikt. Det är en ganska stor skillnad på offensiv kontra defensiva bacsk.

4. Tillbaka till Forte; just nu nr 3 i NFL rushing med 52 försök och snitt på 4 yards per spel. Kommer Chiefs ha något svar?! Jag tror inte det.

Jag spelar Jets +3,0 hos bet365 .com till oddset 2,00.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip