Den här preseason-matchen kommer att handla om hur Kansas City Chiefs kommer formera sig under fyra quarters. Laget är vida överlägset 49'ers om vi ser till depth chart. För mig skall det bli väldigt kul att se Chiefs QB2 Patrick Mahomes som ser ut som en riktig gunslinger. Såg en hel del tester med honom under våren och killen har en raketarm som kommer skapa bekymmer för de lag som Chiefs kommer möta under 2017/2018. Det kommer han få visa upp nu under de fyra preseason-matcher som Kansas spelar. När ordinarie säsong börjar är det nog klokt att ge killen en lugn och trygg inskolning via QB1 Alex Smith. MEN som sagt; riktigt kul att se.

Värt att notera:

1. Tyreek Hill, WR hos Kansas City Chiefs är ALL THAT och det skall bli en glädje att se honom testas ikväll. Han har det mesta som känns tilltalande hos en nutida receiver. Kolla in honom.

2. HC Andy Reid, Chiefs vs HC Kyle Shanahan, 49'ers - två stora fotbollshjärnor. En super-rutinerad. En helt ny. Reid ger ett otroligt klokt intryck och har varit i NFL sedan Herreys var populära. Ett av de mest aktade namnen i NFL. Idag möter han Shanahan som var på vippen att vinna Super Bowl med Atlanta Falcons som deras offensive koordinator. En briljant, ung hjärna. Reid är den som kommer synas mest ikväll på hemmaplan och han är inte blyg när det gäller att varva first, second or third string. Många kommer få chansen ikväll. Hos Shanahan kommer ett par spelare att vila och 49'ers trupp är säkert riktigt bra om ett antal år, men i nuläget känns de för korta i rocken.

För mig är det här spelet relativt enkelt och det bygger på att 49'ers är i rebuild emedan Chiefs är i winning mode i år. Det gör att den första preseason-matchen är viktig för att få med alla på båten. Reid vet det. Chiefs vet det.

Jag spelar Kansas City Chiefs moneyling hos Unibet till oddset 1,45.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip