Thanksgiving Thursday och det är tre matcher som spelas under kvällen. Först ut är Lions (4-6) vs Bears (7-3) och det är en klart spelvärd match att ta del av. När Lions springspel har fungerat dvs när de snittat +148 yards på marken, då har de vunnit sina matcher. Idag är deras bäste RB Johnson skadad, vilket gör att redan där ligger laget på minus. Addera också att deras WR-äss Marvin Jones är skadad, Golden Tate trejdad till Eagles, vilket gör att Lions offensiv är brandskattad de luxe. WR Golladay som har 47 mottagningar för 714 yards och 5 TD's är deras offensiva vapen tillsammans med QB Matt Stafford. Ikväll möter man Bears som iofs inte vunnit på Thanksgiving i Detroit sedan 1993...

Bears då? Laget har sett formidabelt ut via fyra raka segrar. Enda setbacken idag är att QB Trubisky spelar inte pga axelskada. In kommer QB2 Chase Daniel, men det är en helt OK reserv-QB som sällan gör bort sig. Han kan hålla i bollen och låta springspelet få sitt. Bears defense är magiskt sedan tillskottet Khalil Mack anlänt och Lions offense som är brandskattat lär få stora bekymmer här. Bears har NFL's bästa run defense (77,8 yards per game) och nr 3 totalt sett defense i NFL. Idag möter Bears som sagt Lions som är nr 20 i ranking gällande scoring offense.

Jag kommer spela Bears -3 till oddset 1,92 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

Värt att notera:

1. Lions är 5-0 mot Bears på Ford Field (hemmaplan).

2. Lions har spelat sex matcher under Thanksgiving och är 5-1.

3. Bears defense är som sagt "on fire" för dagen. Samtidigt har deras offense (då med Trubisky) fått igång sina WR-äss och då främst Allen Robinson.

4. Bears har som sagt fyra raka segrar och senaste insatsen mot Vikings var imponerande även om Vikings kan bättre.

5. Bears dominerade Lions för 11 dagar sedan och Bears har blivit starkare sedan dess emedan Lions har blivit svagare pga skador.

Jag kommer spela Bears -3 till oddset 1,92 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen och känner mig väldigt trygg i det.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip