Lions tar emot Bills på Ford Field. Det är två lag som står helt diametralt olika vad gäller lag och trupp. Nu har i och för sig Bills tidigt annonserat att man ställer över merparten av sina startande spelare och framförallt QB1 Allen.

Bills hade en strålande säsong och QB Allen tog monsterkliv framåt i sin karriär. De spelade AFC Championship-game mot Kansas och nådde inte riktigt ända fram till Super Bowl, men vilken säsong. Stort grattis till Bills mafia!

Lions köpte grisen i säcken med Matt Patricia. Han fick inte ut det han kunde få ut av sina spelare som HC. Laget är i en rebuild. men signade Goff istället för Stafford. De flyttade helt enkelt till respektive lag; Goff till Lions och Stafford till Rams. Det var med all garanti i världen just Rams som vann den "matchen i matchen". Kan bli så att Goff testar ett par snaps (kanske halva Q1) för att få känna på bollen och sitt nya lag.

Jag kommer spela Bills +1,5 till oddset 1,95 hos bet365 .com. Det är bättre på samtliga positioner även med reserver.

Värt att notera:

1. Bills kommer som sagt att "sela" ut sina B- och C-linor, men det innebär inte kattskit för det. De har en bra bredd i truppen och om vi jämför Bills back-up QBs kontra Lions QBs är det natt som dag. Bears förre QB Trubisky kommer få spela mycket och när han vilar kommer Jake Fromm in. Bills har en bättre skillad trupp (se då främst QB och RB), trots manfall i afton.

2. Jag ser fram emot att se Bills testa sina RBs. Zack Moss lär få en hel del speltid. Han är inte oäven. Hans ankel ställde till det för honom i fjol, men notera att Moss snittade 4,3 yards per löpning.

3. Lions QB-besättning efter Goff är remarkabelt svag och det borgar för Bills i afton. Boyle och Blough? Just det; inga klockor som ringer direkt. OM Goff spelar (max ett par snaps) kommer Lions vara extremt tunna på QB-sidan. Bills defense är bra, trots många som vilar.

4. Lions hela offensiv är ny och det kan borga för att QB Goff spelar ett antal minuter. De har tappat sina tre bästa receivers bl.a. Golladay och Jones Jr. Det kommer inte bli helt lätt för Lions i år och om du frågar mig är Lions bland de sämsta lagen.

5. Notera att Bills HC McDermott var 4-0 i preseason 2019. De vill vinna.

Jag spelar Bills +1,5 till riktigt goda oddset 1,95 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip