Den fjärde och sista preseason-matchen för samtliga lag sker i natt. Jag har valt att gå på Browns borta mot Lions money line pga. att rookie Baker Mayfield kommer få mycket speltid; allt enligt Browns management. Mycket speltid kan vara två quarters och det kan vara tre, men oavsett lär Mayfield hinna med att utföra ett antal av sina tricks för att säkerställa en stabil ledning gentemot Lions före han kliver av som QB i matchen.

Normalt spelar INGEN first string talent i den sista preseason före start av regular season. Browns kommer således vila Taylor som är deras QB1 när säsongen börjar. Mayfield kommer med garanti att ta sin chans när den kommer. Mayfield har visat exakt de egenskaper som en riktig ledare skall inneha; han har självförtroende, en stark arm, mobil, atletisk och är bollsäker.

Jag kommer spela Browns money line till oddset 1,74 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

Värt att notera:

1. De senaste två dagarna har handlat om Browns LB Kendricks som åkt dit för inside trading. Inget som har med hans NFL-karriär att göra, men det kommer drabba honom hårt om han får ett längre civilt straff. I USA gullas det inte runt gällande insider trading, utan vi pratar om 25 år i fängelse, 3-årig övervakning när han släpps om han döms och 5,3 miljoner dollar i böter. Det händer ALLTID något runt Browns, oavsett ämne VARJE säsong...

2. Som sagt; 53 spelare är ETT NFL-lag och det är idag sista chansen för samtliga att bevisa sitt värde. Den offensiva linan med såväl RB som WR som TE kommer få chansen i Browns, eftersom Baker Mayfield kommer starta matchen. För oss som följt "Hard Knocks" vurmar mycket för TE Devon Cajuste. Han kommer få många bollar i afton.

3. Browns kommer särskilt ha koll på sitt special teams ikväll. Här finns det fortfarande en del luckor. Jeff Janis är en kille som vet att han måste leverera i afton.

4. Browns edge rushing group är otroligt vass och djup. Nate Orchard eller Carl Nassib är det som det troligen står emellan.

5. Lions då? Hur tar de sig an kvällen? De har sett "so-so" ut i preseason. De kommer vila sina first and second starters, vilket gör att Browns med Mayfield kommer skära upp Lions defense som med smält smör.

Jag spelar Browns money line till oddset 1,74 hos 888sport .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip