Det här är verkligen helgens bästa match. Lions tar emot Falcons. Bägge lagen är 2-0. Bägge lagen har en superb quarterback. Bägge lagen har ett bra defense. Bägge lagen har bra alternativ på springspelssidan. Bägge lagen har en vass offensiv med grymma receivers. Som sagt; detta är helgens absolut bästa match och jag kommer gå emot spreaden och spela Lions -1,5 och jag bygger det på att Lions defense kommer kunna hantera Falcons springspel bättre än något annat lag för tillfället. De har också en stark secondary som gör att Falcons QB Ryan kommer behöva sätta varenda pass riktigt tajt till sina receivers. Han kan lösa detta, men jag är inne på att Lions kommer forcera ett antal turnovers i afton.

Jag spelar Lions -1,5 till goda oddset 2,40 hos Unibet .se

Värt att notera:

1. Lions spelar hemma och har chansen att vinna tredje raka segern, vilket inte har skett sedan 2011.

2. QB Matthew Stafford hos Lions har satt 6 (!) touchdowns och kastat för 414 yards på två matcher. Stafford har signat ett kontrakt som gör att han spelar hos Lions genom 2021-2022. Igår signade även Lions HC Caldwell för ytterligare ett multiyear, vilket gör att Lions management har skapat ett ledarskap som fungerar och kommer ha det ytterligare ett antal år. Stafford är den enda i NFL som lyckats förvandla sitt rookiekontrakt till tre (!) nya kontrakt sedan dess. Killen är bara 29 år med stabil kassa. Jag gillar det som Lions gör nu. De tar hand om rätt spelare för att skapa trygghet OCH attityd. För mig sänder det helt rätt signaler.

3. Falcons ÄR ett riktigt bra lag. De kan lika gärna vinna den här fajten med 10-12 poäng, men jag väljer att syna dem idag, eftersom jag vet att Lions offensiva lina hanterade Giants defensiva lina enkelt senast OCH jag håller den som bättre än Falcons. Med ett fräscht springspel, en QB som vågar kasta de långa, djupa bollarna, där han litar på sina receivers. Jag har en förkärlek för Marvin Jones, samtidigt som Golden Tate inlett exemplariskt! Pass på.

4. Vem kommer följa Falcons WR Julio Jones? Jag är helt inne på att Slay kommer få den rollen, men HC Caldwell kan skifta före "game time". Jones är en maskin och om Ryan lyckas sätta tajta bollar och Jones nyper dem, då blir det här en tuff match. Som sagt; jag bygger på spelet på att Lions defense tar action mot Falcons vassa offensiv.

5. Jag är helt inne på att denna match avgörs på marken med att Lions stoppar Falcons rush yards.

En underbar match som jag hoppas du kommer se på. Det är helgens absolut bästa fajt och jag är inne på att Lions skräller och vinner med ett par poäng mot Falcons. Mitt spel blir således Lions -1,5 till oddset 2,40 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip