Monday Night Football och vilken spännande inramning med debut för den yngste rookie-QB att starta en match; New York Jets Sam Darnold. Det skall bli sjukt kul att se honom. Jag gillar den här killen. Han har alla förutsättningar att bli riktigt, riktigt bra och en franchise-QB för Jets. Jag tänker dock inte ta gift på att Jets och Darnold vinner den här matchen, men jag gillar spelet under 45 totalt gjorda poäng som 888sport och LeoVegas har till oddset 1,90.

Värt att notera:

1. Detroit Lions har sett sådär ut under preseason, men har en bra offensiv som adderat ett par fungerande RB's i form av Blount och Johnson. QB Matt Stafford är en topp 7-QB i ligan och i afton är hans offensiva lina skadefri, vilket är ett stort plus.

2. Jets har verkligen framtiden för sig med Darnold. Laget har en sylvass secondary med Trumaine Johnson som en klockren värvning under off-season och en gedigen run defense och jag är övertygad om att Leonard Williams kommer visa sig från sin bästa sida idag.

3. Lions WR's är dock ingen lek. Tate, Jones Jr och Golladay ÄR vassa.

4. Lions run defense föll ihop helt under fjolåret och är lite bättre nu, utan att vara helt på topp. De behöver minst ett par matcher för att vara på tårna. Här kan Jets rutinerade RB's Powell och Crowell skapa oreda.

5. Darnold måste vara vaken mot Lions Ansah och Slay. Kan Jets-QB få stå stilla lite i passing pocket; ja, då kan poäng skapas.

Summa summarum; Lions borde vinna över Jets med tanke på deras rutinerade line-up, men jag är inte helt säker. Däremot tror jag att poängen kommer landa under 45 gjorda poäng och det blir mitt spel i afton. 1,90 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip