Thanksgiving i USA! En fantastiskt helg som jag själv upplevt på plats i såväl New York som Los Angeles. Det som är mest underbart är att det är tre amerikanska fotbollsmatcher på agendan idag torsdag. Ni kommer få speltips till alla tre plus att imorgon fredag (Black Friday) spelar Jets mot Dolphins kl 21. Det kommer analys till den matchen också.

Lions (8-2) har en i mitt tycke helt unik lagsammanhållning och det beror nästan till 100% på HC Campbell, vars sätt att personifiera Lions, har skapat kanske ett av ligans bästa omklädningsrum. Laget var illa ute mot ”ojämna” Chicago Bears senast, men detta till trots vände de på matchen och vann till slut komfortabelt. Det var LAGET Lions som vann den matchen.

Packers (4-6) är inget bra fotbollslag i år. De har också tunga skador på sina nyckelspelare och en ny QB i Jordan Love som spelat hyggligt, utan att vara dålig. Mot Chargers senast var det inte Packers som egentligen vann matchen även om de stod som vinnare till slut, utan det var Chargers som på eget bevåg slarvade bort den fajten.

Jag tror stenhårt på Lions i den här matchen, eftersom Lions passar Packers system väldigt illa. Packers akilleshäl är deras run defense och idag möter de ett tvåhövdat monster i form av Jahmyr Gibbs och David Montgomery. Linan ligger dock väldigt högt även om det är befogat.

Jag spelar Lions -4.5 poäng i halvlek till oddset 1.93 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Lions är 4-1 på hemmaplan i år. Packers är 1-4 på bortaplan. Ett facit som är tilltalande för Lions.

2. Lions mötte Packers i vecka 4 och tryckte till dem med 34-20. Överlägsna i den outingen.

3. Packers QB Jordan Love krigar på. Han har åtta touchdowns och fyra interceptions över de fem senaste matcherna. Det jag dock ser som Packers största bekymmer är att de vinner mot de dåliga lagen och torskar rejält mot de bästa lagen, då de blir synade på samtliga nyckelpositioner.

4. Lions har vunnit de senaste fyra matcherna mot Packers. Notera det.

5. Packers har hela 15 spelare på sin injury report. Ni förstår själva. Tufft läge mot ett av ligans bästa lag.

6. Om alla lag hade samma grymma offensiva lina som Lions har, då hade det varit många spännande matcher i årets NFL. Strategin är enkel; spring ofta och gärna med bollen. Spela fysiskt. Ta de långa passen när det känns rätt, MEN spring med bollen. Den offensiva linan som Lions har är kanske ligans bästa för dagen. Enorm på sitt sätt.

Lions kommer vinna den här matchen. Om du spelar moneyline = tryck in degen på Lions. Jag finner spelvärde i att Lions leder med minst -4.5 poäng i halvlek till oddset 1.93 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip