Lions-Patriots. Patricia-Belichick. Det är den tyngsta matchup som helgen har att vänta. LIons nya HC Matt Patricia har tidigare säsonger i många, många år varit Patriots defensive koordinator och framgångarna har varit exemplariska. Belichick och Patricia är mycket goda vänner och det blir dagens match i matchen. Den andra snackisen under veckan var när Josh Gordon släpptes av Browns för att snabbt plockas upp av Patriots. Klassisk Belichick. Han vet att han har världshistoriens bästa QB i Tom Brady som gång på gång gör bra receivers till elitreceivers. Gordon är nog en av de bättre receivers som finns i NFL OM han vaknar upp på rätt sida och sätt levererar som han kan. Brady och Belichick kommer ge honom chansen redan ikväll.

Lions då? Ja, det har sett väldigt "sådär ut". I premiären mot Jets var man genant usla på alla positioner, samtidigt som Jets var bra på sin kant. Nu har QB Stafford kommit igång och jag är helt övertygad om att Lions kommer vinna ett par matcher i år, MEN inte idag...

Jag kommer spela Patriots -6,5 till oddset 1,86 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen .

Värt att notera:

1. 11-4. Det är Bill Belichick’s plusstatistik mot sina föregående assistenter som blivit head coaches (se Crennel, Mangini, McDaniels och O'Brien). I afton är det Matt Patricias tur att testas skarpt.

2. Bägge lagen har en hoper tunga skador och avstängningar. De mest prominenta Pats WR Edelman har i afton och nästa match kvar av sin avstängning. Lions Ansah är skadad och det är en tung jobspost.

3. Gordon kommer med all säkerhet att testas i afton. Belichick vill se honom live. Det tar sin man att sätta Patriots playbook, vilket gör att jag har feeling för att Gordon kommer testas i ett par snaps, utan att ha allt för mycket att bevisa. OM Gordon levererar som han kan; ja, då har Patriots en framtid fram för sig.

4. Känns lite obegripligt att Lions löper risk att inleda 0-3 på tre matcher med den uppställningen som finns. QB Stafford är en elit-QB. Hans WR's Tate, Golladay och Jones Jr kan vara en av de bättre, oavsett lag de möter OCH addera sedan deras back court med Riddick, Johnson och Blount. Nej; det är ett bra lag som borde ha en vinst redan. MEN den kommer inte ikväll.

5. Lions har som sagt tillåtit totalt 78 poäng mot två halvdana gäng (Jets vs 49'ers) och laget verkar inte ha greppat Patricias defense som sig bör.

Jag tror inte att Patriots kommer skena iväg med en massa poäng, utan de kommer snabbt ta taktpinnen med Brady som skipper. Sedan får Lions försöka reda ut hur de skall kunna stoppa Brady och kompani. Patricia vet med sig att det inte är enkelt...

Jag spelar Patriots -6,5 till oddset 1,91 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip