Nummer 10 seedade Lousville tar ikväll emot nummer 2 seedade Florida State hemma på Papa John's Cardinal Stadium, och VILKEN match vi har att se fram emot! Det är bara att poppa popcornen och låsa in sig på rummet för att det här är en match som man bara MÅSTE se, vare sig man är insatt i sporten eller inte.

Här har vi två lag med två riktigt grymma quarterbacks, Lamar Jackson i Louisville har dominerat dom två första veckorna där han har slagit rekord efter rekord och sen så har vi Florida State's freshman Deondre Francois som även han har visat upp riktigt fina siffror under dom här två veckorna. Så vi har minst sagt en poängglad match att vänta oss på Papa John's Cardinal Stadium!

Det är många som påstår att Lamar Jackson inte har testats på allvar ännu, och det stämmer ju till en viss del men av det jag har sett av honom så är han en quarterback som kan fixa 30-40 poäng på egen hand oavsett vilket defence han än möter. En av anledningarna till varför jag väljer att plocka överspelet här är för att Florida State saknar sin överlägset bästa defensiva spelare vars namn är Derwin James. Derwin är en spelare som hade kunnat neutraliserat Lamar Jackson fullständigt, men är alltså idag borta till dagens match. Helt klart ett oerhört stort tapp för Florida State.

Florida State har på förhand ett bra försvar men med tanke på avsaknaden av Derwin James som man inte kan ersätta hur som helst så tror jag att Lamar Jackson kommer och kunna sätta upp en hel del poäng på tavlan även idag. Lägg därtill även att jag inte riktigt är övertygad över Louisville's försvarsspel, dom kommer helt klart och sättas på prov idag. Tror att den här matchen kan spåra ur fullständigt idag.

Spel: ÖVER 66.0 poäng @ 1.847
Bookie: Pinnacle
Värdering: 5/10

Följ mig gärna på twitter (@AmericanoPicks) för mer surr om NFL, NBA, College Football och College Basketball.

This is the stats tab
This is the post tip