Dallas Cowboys tar emot Miami Dolphins. Bägge lagen spelade bra i sina preseason openers och det skall bli spännande att se denna fajt inatt. Ha i åtanke att Dallas alltid haft lätt för Dolphins OCH det har alltid varit poängrikt lagen emellan.

Jag kommer spela Över 40,5 poäng hos bet365 .com till oddset 1,90.

Vad kan vi förvänta oss av Dallas Cowboys?

1, Tony Romo kommer spela från start, vilket Cowboys bekräftat. När Romo spelar brukar Dallas vara riktigt bra. Romos backup-QB Prescott var lysande i sin debut och kommer få mycket speltid inatt oxå.

2. Springspelet väntar fortfarande på Ezekiel Elliott, men han spelar först i nästa vecka. Romo kommer ha mycket boll initialt, men Cowboys har kompetens på denna position.

3. Cowboys offensiva lina är nästan fläckfri. Har sett briljant ut i OTAs och training camp. Pass på!

Vad kan vi förvänta oss av Miami Dolphins?

Om vi går igenom Miami Dolphins vet vi att det finns en bra mix av gammalt och ungt i truppen. Flera av de större stjärnorna kommer vilas igen, men DeVante Parker och Arian Foster kommer testas. Dessa två innehar nyckelpositioner som WR och RB.

1. Ryan Tannehill kommer börja som QB. Han måste bli mer konsekvent i sitt spel. Lite för ojämn hittills.

2. Dolphins kommer även i afton att vila ett flertal av sin bättre spelare på defense. Nu gick det bra i debuten, men idag möter man Cowboys som är ett bättre lag.

3. Inte lätt att vinna i Dallas för Miami. Vill betona det än en gån. Det var ett tag sedan sist.

Jag är övertygad om att Cowboys vinner matchen, men tilltalas av över 40,5 poäng som speldrag och väljer det till oddset 1,90 hos bet365 .com

/RoloMarting

This is the stats tab
This is the post tip