New York Giants tar emot Miami Dolphins på hemmaplan. Två lag som ser väldigt spännande ut i år, även om det är på papperet. I Miami har exekutive chefen hos Dolphins, Mike Tannenbaum än en gång agerat aktivt offseason och även stabilt i draften med sitt val av kanske den spelare som borde ha gått som nr 1 - Laremy Tunsil. MEN i afton kommer Dolphins vila sina allra största stjärnor. QB nr 1 Tannehill kommer dock börja spela och det skall bli kul att se om han kan connecta med Stills och Landry...

New York Giants har varit tydliga utåt sett och kommer lufta sina rookies direkt från start, MEN det är också värt att notera att Giants har plockat ihop sin trupp på ett ypperligt sätt - på papperet. Kika på Giants depth chart och du förstår att det verkligen är kamp/tävling om varje position i truppen. DET gillar jag.

Om vi går igenom Giants OTAs har rookies och övriga unga tillskott presterat på en hög nivå. Surret runt Giants har gett eko runt hela NFL. Sedan skall träningscampens framgångar överföras till real life dvs på plan. Ryan Nassib som är backup-QB kommer spela tillsammans med Logan Thomas, vilket innebär att QB nr 1 Eli Manning vilar.

Jag kommer gå på New York Giants i denna preseason opener med följande motivering:

1. Nassib är riktigt duglig som QB och han kommer ta väl hand om sin chans nu när han får börja från start. Han är duktig på att vårda bollen. Räkna med mycket speltid. Räkna med att han kommer ta till vara på det.

2. Springspelet har varit Giants flaskhals de senaste åren, men under träningscampen har goda lovord hörts runt såväl Jennings, Williams och rookien Perkins. Jag är övertygad om att Jennings vill ta kommandot direkt från scratch och få fart på springspelet.

3. Ben McAdoo debuterar som head coach. Han vägrar förlora i sin debut på hemmaplan.

4. Kolla in Giants draftval; cornerback Eli Apple. Av det jag sett och hört runt deras träning, har Apple verkligen varit "the apple of my eye" för New York.

5. Miami Dolphins HC Adam Gase har gått ut med att varken Suh, Wake, Williams eller Parker kommer spela en sekund i denna första fajt. Det är som att låta Krutov, Makarov, Larionov och Fetisov vila. Tunga pjäser!

För mig, med ovan vetskap, är det självklara spelet New York Giants -2,5 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/Rolo Martins

This is the stats tab
This is the post tip