En riktigt bra matchup i #MondayNightFootball när Baltimore Ravens (7-5) gästar Gillette Stadium och New England Patriots. Vi vet att New England alltid är svårslagna hemma. För mig ligger det bästa spelet i att spela under 44,5 gjorda poäng, eftersom vi i afton kommer få se två riktigt bra defense mötas.

Jag kommer spela under 44,5 gjorda poäng till oddset 1,92 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Patriots och Ravens är delad 2 i hela NFL gällande tillåtna poäng per match (ca 17,5). Om bägge lagen fortsätter på den inslagna linjen lär vi få se en "low scoring game".

2. Ravens är nr 1 defense i nuläget om vi ser till den totala bilden.

3. Den eminente Tom Brady är 6-0 mot just det bästa defense för dagen. Det innebär att Brady med stor sannolikhet kommer slå knut på Ravens försvar i afton.

4. Ravens springspel är genant uselt och det lär vara QB Joe Flacco som kommer att få agera skarprättare för Ravens om poäng skall skapas. Till sin hjälp har Flacco en pånyttfödd Mike Wallace som går mot sitt bästa år på mången god dag med ca 860 yards. Addera sedan till rutinerade Steve Smith Sr som tar allt som kommer i hans väg.

5. New England Patriots har mött Baltimore Ravens totalt 12 gånger och Patriots är 9-3 i inbördesmöten. Patriots är också 24-3 hemma på Gillette Stadium sedan 2013.

6. Patriots leder hela NFL i gjorda poäng i första kvarten med 94 poäng. Ravens bör vara vakna från start således.

Patriots är klar favorit och skall vara det också, men spelvärdet ligger inte i att lira Pats, utan istället finna över/under spel och idag känns under 44,5 poäng till oddset 1,92 hos Unibet .se väldigt tilltalande.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip