Två förmodade topplag tillika eventuella Super Bowl-lag som matchas i "the dress rehearsal" som match 3 i preseason kallas. Surret under hela dag om Brady skall spela eller inte för Pats är nu konkret. Tom Brady kommer spela minst en halvlek. NFLs bäste quarterback på planen är alltid intressant att se. Vad händer i Carolina då? Jo, coach Ron Riverboat Rivera har öppet deklarerat att hans starters kommer spela i minst tre kvartar av fyra, vilket gör att det blir full fart från scratch...

Jag tycker den här matchen har många intressanta vinklar, men är övertygad om att den inte kommer springa iväg över 44,5 poäng, därav mitt spel - under 44,5 poäng till oddset 1,88 hos Unibet .se. Jag bygger det på att bägge lagens defensiv behöver komma igång och visa vad de kan.

Värt att notera:

1. Brady kommer spela. Punkt.

2. Patriots har haft en konstig offseason med skador på sin offensiva lina och den känns fortfarande lite "stökig", men Belichick är en mästare att få ihop det.

3. Panthers springspel har varit "off the mark" hittills, men nu skall Stewart in och testas. Whittaker är med som RB2 och sedan vet vi vad QB Cam Newton kan göra med benen.

4. Greg Olsen, Panthers tight end kommer spela efter sina bekymmer med sin rygg. Cam och Greg = succé.

5. Panthers secondary kommer testas direkt av Brady. Frågan är om de kan hantera det?!

Jag spelar under 44,5 poäng till oddset 1,88 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip