Inatt tar New Orleans Saints emot Atlanta Falcons hemma på Mercedez-Benz Superdome. Det är även 10 år sedan idag dom nyinvigde sin hemmaarena efter den förfärliga stormen Katrina, så räkna med ett övertaggat New Orleans Saints inatt!

New Orleans Saints har startat säsongen 0-2 medans Atlanta Falcons har startat säsongen 1-1. Underspelet har suttit i dom tre senaste matcherna mellan lagen på Mercedez-Benz Superdome och jag tycker att det luktar underspel inatt igen faktiskt. Dom flesta tycker att dessa två lag har ett av ligans värsta defense, men jag tycker personligen annat.

Det här är en match där New Orleans Saints kommer och spela som om det vore Super Bowl, dom kommer och sälja sig DYRT och om dom ska kunna vinna mot Matt Ryan och Atlanta Falcons så MÅSTE defensiven funka inatt. Så är det bara. Funkar inte defensiven inatt så är tack och adjö för New Orleans Saints. Förlorar dom inatt så har dom startat säsongen 0-3 och då är hela deras säsong rent utsagt förstörd.

Atlanta Falcons kommer och vilja dra ner på tempot inatt, och gör dom det så ökar deras vinstchanser något oerhört. Anledningen till att varför dom kommer och vilja dra ner på tempot inatt är för att få Drew Brees ur rytm, lyckas dom med det så kommer dom och vinna inatt och det vet dom själva om.

Så... Ett New Orleans Saints som har startat säsongen 0-2 och som kommer och spela för "sitt" folk efter den fruktansvärda stormen Katrina (defense steppar upp) och ett Atlanta Falcons med ett defense som har fått utstå alldeles för mycket kritik samtidigt som dom kommer och vilja dra ner på tempot. För mig så luktar det underspel på långa vägar.

Spel: UNDER 54.5
Bookie: Pinnacle
Värdering: 5/10

Följ mig gärna på twitter (@AmericanoPicks) för mer surr om NFL, NBA, College Football och College Basketball.

This is the stats tab
This is the post tip