New York Giants har tre raka segrar och emedan Bengals har tre förluster dock en vinst mot Browns och en oavgjord på sina senaste matcher. Giants har tagit sina segrar, trots en del skadebekymmer på sin secondary och en knagglig offensiv lina. Nu börjar det rätta till sig och då framförallt pass rushen från den defensiva linan. Det har sett väldigt bra ut på slutet och äntligen börjar Giants nå sina motståndares QBs, vilket är A eller O. Ett av de dyra nyförvärven Oliver Vernon verkar äntligen ha landat i sin roll hos Giants och var bra mot Eagles.

Jag kommer spela Giants money line till oddset 1,97 hos Unibet .se

Värt att notera:

1. Cincinnati Bengals ÄR inte samma lag som ifjol. Den offensiva tappen är tydlig, då WRs Marvin Jones och Sanu är borta. TE Eifert är numera fräsch och fin och han är en "go to guy" som kanske ligans bästa WR A.J.Green oxå är. Green är ett monster enligt mig och han har hjälpt Dalton otroligt mkt, MEN det största bekymret som jag ser är defensiven. När vi pratar tillåtna yards per average per match ser det illavarslande ut. 2015: plats 11 av 32 med 340 yards per match. 2016: plats nr 25 av 32 med 378,5 yards per match. En väsentlig skillnad i hur defensiven producerat.

2. Giants springspel vaknade lite till liv senast, då rookien Perkins fick chansen OCH tog den på ett OK-sätt. Visst; vi vet att Eli kommer kasta en del, men balansen i offensiven är viktig. Giants kommer med garanti att skapa mer yards på marken idag än senast. Sanna mina ord.

3. Giants och Bengals har i deras inbördes möten spelat nio gånger. Det som är av värde att notera är att hemmalaget alltid har vunnit. Bengals hemma vid sex tillfällen = sex segrar. Giants hemma vid tre tillfällen = tre segrar. Notera detta!

4. Giants är bäst i hela NFL vad gäller "red zone defense". I år har Bengals varit ett av ligans sämsta på avslut i red zone tills Eifert kom tillbaka. MEN notera att Giants är etta i ligan på att stå emot trycket, där det mesta avgörs.

5. Ha koll på Giants safety Landon Collins. Vilken spelare. Vilken trendsättare. Vilken attityd. Killen spelar sin andra säsong i NFL och ser ut som en veteran. Otroligt komplett som spelare och en "göra skillnad-spelare".

Det här kommer bli en spännande match, men statistiken säger att hemmalaget vinner och av det Giants jag såg senast mot Eagles (som är bra i år) håller samma nivå, då får Bengals det tufft.

Jag spelar Giants money line till oddset 1,97 och det bör vara en god chans.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip