En ruggigt läcker match att se fram emot. Dallas Cowboys (11-1) har varit NFL's "talk of the town" hela året. Vid vinst idag kan laget "roffa" åt sig NFC-titeln och jag är övertygad om att de kommer göra det. Cowboys har en otroligt hög lägsta nivå och har hittills löst alla bekymmer i slutet av matcherna. Laget har också hela ligans kanske grymmaste offensiva lina som berett väg åt två rookies som skapat rubriker hela året; QB Dak Prescott och RB Ezekiel Elliott.

Jag kommer spela Cowboys -4 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Prescott har hela NFL's bästa quarterback rating med 108,6 tillsammans med 2 974 yards, 19 touchdowns med en 67,9% completion procent, vilket är alldeles enastående. Prescott har bara två interceptions till det och det är som sagt riktigt, riktigt bra.

2. Elliott har 1 285 yards och 12 touchdowns till det och slagit alla rookie-rekord i Cowboys historia. En tuff RB som är lika hård som snabb. Han har haft god hjälp av den stora, starka offensiva linan som varit magisk.

3. Cowboys snittar 395 yards per match offensivt emedan Giants tillåter 357 yards per match. Cowboys snittar 27,8 poäng per match.

4. Matchen i matchen kommer stå mellan Cowboys run game vs Giants front seven.

5. Det jag också gillar är att Cowboys "svaghet" dvs deras secondary åter fått tillbaka sina viktigaste kuggar. Väldigt bra nyheter för alla Cowboys-fans.

6. Giants största defensiva vapen, J-P Paul är ute från matchen pga skada. DET gör Giants svagare. Mycket svagare.

För mig är Dallas Cowboys laget att slå och jag är övertygad om att efter denna holmgång i New York står Cowboys med 12-1 i sin statistik.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip