The Battle of the Big Apple. The Battle of MetLife Stadium. En rivalitet med 47 år på nacken; inte på MetLife, men totalt sett. New York Jets leder med 25-21-1. Lite fascinerande är det dock att det lag som spelat hemma har förlorat alla gånger på MetLife. I afton vill HC Todd Bowles för New York Jets ändra på det och jag är benägen att hålla med. I omgång 3 gäller det att visa vad du kan för fortsatt överlevnad. Strax skärs trupperna ned till 75 och sedan ner till 53.

Jag är övertygad om att Jets vinner i afton och väljer att spela Jets +1 till oddset 1,95 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Ryan Fitzpatrick, QB Jets, kommer spela minst en halvlek. Han kommer få alla möjligheter i världen att visa sin potential. Fitz är extremt viktig för Jets med sin kyla i boxen. I afton kommer samtliga av hans "vapen" att spela och det är inga blygsamma herrar; Brandon Marshall och Eric Decker.

2. RB-stjärnan Matt Forte gör debut i afton och det är min "key" till att Jets kommer vinna matchen. Han är en av NFLs vassaste med sitt sätt att springa och om vi adderar Powell och Robinson som backups = ett grymt starkt springspel.

3. En viktig aspekt att ha med sig. New York Jets har en veteran-kicker i Nick Folk (suverän) emedan Giants har en "rookie" i Brown. Mest fjärilar i magen hos...eh...just det; Brown. 3 poäng är viktigt att kunna hantera.

4. Giants WR Victor Cruz kommer få testa sina vingar i afton efter att ha varit borta hela förra säsongen. En kvalitetsspelare om fräsch. Tillsammans med Odell Beckham Jr har QB Eli Manning ett par intressanta spelare att kasta bollen till.

5. Giants offensiva lina har sett svag ut, men deras springspel har varit i stort sett obefintligt. Min nyckel till matchen är just RB-situationen och den ÄGER Jets.

En härlig match nonetheless att se fram emot.

Jag spelar Jets +1 till oddset 1,95 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip