Preaseason-matcherna är som sagt luriga att bena ut. Exv. Cleveland igår som var mitt drag. Spelar som ett riktigt lag fram till halvlek, sedan skiftas truppen för mkt och den stabila ledningen försvinner. RG3 såg iallafall riktigt bra ut och igår fick han även stor hjälp av sin offensiva lina.

I afton möts New York Jets mot Washington Redskins. Jets brukar ha ganska enkelt för Redskins de senaste åren och till preaseason game 2 får vi äntligen stifta bekantskap med Darrelle Revis; en av de bättre cornerbacks i ligan, trots sin ålder. Han vilade i första matchen. Den svaghet som fanns i Jets under preseason match 1 var deras secondary. Nu kommer Revis in och då är den trånga sektorn löst. I övrigt kommer QB Fitzpatrick spela initialt igen, MEN sedan måste Smith, Petty och Hackenberg få mycket speltid. Framförallt Petty som har en del att bevisa.

Värt att beakta:

1. Jets har haft det lätt mot Redskins de senaste åren. Den statistiken är svår att gå förbi.

2. Redskins behöver få igång sitt springspel som varit deras största bekymmer.

3. Redskins QBs blir testade från scratch idag, då Jets defense är ett av ligans bästa.

4. Jets kommer testa sina bästa receivers initialt för att sedan lämna över till "second and third string unit".

5. Josh Norman i Redskins kontra Darrelle Revis i Jets - kanske ligans 2-3 bästa cornerbacks?!

6. Jets nyförvärv, running back Matt Forte kommer vara ombytt i afton. Troligen kommer han testas och Forte är en av ligans tuffaste RB's.

För mig blir det ett spel på Jets-vinst moneyline, då de kommer tajta till sin secondary och har ett bättre defense och offensiv.

Jag spelar Jets moneyline till 2,60 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip