Det här har förutsättningar att bli något alldeles extra i fotbollsväg. Två riktigt bra fotbollslag som imponerat å det väldigaste i år. Jag är inne på att det blir en jämn match dock under 43,5 poäng gjorda. Orsaken till det är att Broncos defensiv spelar i en helt annan liga än övriga lag och det gör att QB Carr i Raiders får det svettigt.

Jag spelar under 43,5 poäng gjorda till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Denver Broncos defense är etta i NFL när det gäller tillåtna yards per spel. 4,6 yards.

2. Denver Broncos defense leder också NFL i quarterback-hits med 75 och antal sacks med 26, vilket gör att Raiders QB Carr lär få en jobbig afton.

3. Broncos har inte tillåtit en enda QB att kasta för över 300 yards per game hela året.

4. Oakland Raiders har varit fenomenala i år. Deras QB Carr har varit exceptionell och han har också fått stå ganska fredad i sin passing pocket...tills nu.

5. Raiders två bästa WRs, Cooper och Crabtree har tillsammans haft sex matcher som gett Raiders mer än 100 yards i passing reception, vilket är starka papper. Nu möter man dock en av ligans bästa secondary i Broncos minus Talib inatt.

6. Med dessa noteringar känns det som att matchen kommer vara sevärd, men få poäng görs. Historiskt sett har de senaste fajterna mellan bägge lagen skapat tajta matcher med poäng under 40. Det känns som det landar där i afton oxå.

Jag väljer därför att spela under 43,5 poäng till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip