Arizona Cardinals var väldigt nära att nå Super Bowl ifjol och har under offseason och i free agency adderat tunga pjäser; framförallt signat Mathieu och ex-Pats tillika grymme pass rusher Chandler Jones. Lite kuriosa runt nattens första match i preseason. Den genomhygglige HC Bruce Arians i Cardinals kommer låta sin offensive koordinator Goodwin få köra alla play calls, vilket är ett tecken i sig att Arians Cards är hyggligt förberedda från match 1.

Jag kommer spela Arizona Cardinals i denna match och väljer att spela dem till -3,0 till oddset 2,00 hos bet365 .com.

Arizona Cardinals kan vara en Super Bowl-contender i år efter sina nya rekryteringar och samtidigt ha fått behålla stommen med tillhörande spets. Oakland Raiders har ett intressant lag, men är inte i närheten av att kunna rå på Cardinals i nuläget. Nåväl; jag väljer att spela Cardinals pga av följande:

1. Hemmaplan. Arizona är hemskt svårslagna här. Raiders har ett spännande lag på frammarsch, men det är tufft att möta Arians gäng borta. De är tuffa, de är smarta, de är riskbenägna.

2. Chandler Jones. Trejdades bort av Patriots till Cardinals och det är en fantastisk värvning. Jones har imponerat i träning och kommer testas även i preaseason-fajten. Håll koll på detta äss!

3. Cardinals kommer låta QB3 Matt Barkely ta de huvudsakliga spelen i afton OCH det kommer han göra med den äran. Som sagt; Cardinals är en Super Bowl-contender i år och kommer inte acceptera "mellanmjölk" i prestationsnivå. Det gör att Barkley har en väg att gå; offensivt framåt. Mot seger. Inget annat accepteras.

Jag spelar Cardinals -3,0 till oddset 2,00 hos bet365 .com. Arians låter sin offensive koordinator sköta playcalling. Då är man redan trygg i sin struktur och i sin spelidé. Då år jag också trygg.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip