Före säsongen startade var det här en match att verkligen se fram emot i och med match-up mellan två helgrymma QB's - Aaron Rodgers och Jimmy Garappolo. Packers (2-2-1) vs 49'ers (1-4)Men tyvärr får vi inte se det ikväll. 49'ers superstjärna är skadad och borta resten av säsongen. Jag tycker lite synd om 49'ers, eftersom deras nyckelpositioner QB, RB och WR har tappat alla sina nr 1. Garappolo, McKinnon/Breida och Goodwin. Det är sådan sjuk otur att hälften vore nog. Idag skall detta skadedrabbade 49'ers åka till Lambeau Field och möte Green Bay Packers. Det blir väldigt, väldigt tufft...

Jag kommer spela Packers -8,5 till oddset 1,91 hos SpeedyBet , 888sport . LeoVegas eller MrGreen .

Värt att notera:

1. Packers vs 49'ers total matchserie står: 35-30-1

2. QB Aaron Rodgers är på god väg att för första gången nå 5000 yards i en säsong. Han har 10 TD's och en interception. 49'ers kommer få stora, stora bekymmer med honom i kväll. Hans WR's Allison och Cobb sägs vara tillbaka nu och det gör att Packers offensiv är skadefri.

3. Packers har bara 50% TD-träff i redzone. Detta måste ändra nu.

4. 49'ers har lyckats bra med sitt springspel - snittar 136,2 yards per match med Breida och Morris. Frågan är om Breida spelar idag?!

5. Packers spelar hemma på Lambeau Field. Helig mark. Sällan laget förlorar här.

6. Packers måste vinna ikväll före sin bye-week. Sedan väntar på tufft, tufft motstånd. Man har helt enkelt inte råd med en förlust mot skadedrabbade 49'ers.

Jag spelar Packers -8,5 till oddset 1,91 hos SpeedyBet , 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip