Fajten mellan Packers vs Bears är mer känd som "NFL's Oldest Rivalry". Lagen har mötts oändligt många gånger, MEN om vi tar en up-to-date dvs 2010 och framåt har Packers 12-3 på 15 matcher, vilket talar ett tydligt språk.

Packers visade sig från sin rätta sida senast och kunde ordna hem vinsten efter en vass avslutning och sedan vinst via övertid. Bears vann också senast mot Steelers, vilket var överraskande, men på vilket sätt man vann behövde laget ej be om ursäkt för även om Bears också vann på övertid. Springspelet var magnifikt. Howard och Cohen har verkligen levererat, vilket behövs, då QB Glennon är på tok för ojämn...

Jag kommer spela Packers -7 till oddset 1,90 hos bet365 .com, eftersom Bears är ett lag som Packers haft lätt för i många år nu.

Värt att notera:

1. Packers har väldigt många spelare som är "questionable" dvs många som har åkommor, men som kommer spela. Normalt brukar detta synas efter vecka 7, men Packers har en del skadebekymmer. Dock brukar spelarna bita ihop och ge järnet trots allt.

2. Packers chans att vinna matchen är som vanligt - genom luften och Aaron Rodgers. 967 yards och hela sex touchdowns har Rodgers bemästrat hittills. Hans motsvarighet Glennon har halva den statistiken.

3. Bears chans att hålla denna match jämn är att få igång springspelet som senast. Gillar kombon Howard och Cohen; otroligt inspirerande och för er som är Bears-fans; ni går mot en ljus framtid. QB Trubisky (rookie) kommer få chansen förr eller senare och han ÄR bra.

4. Packers offensiv är svår att rubba, eftersom Rodgers sprider sina bollar till alla sina WR's och TE. Bears secondary är inte nog bra i min värld för att orka stå emot Packers offensiv.

5. Packers defense var bra mot Falcons och mot springspelsstarka Bears måste det täppas igen. I nuläget "bjuder" Packers 4,5 yards per springspel och det kommer inte gå. DC Capers har sin strategi klar för kvällen och eftersom dessa lag möts ofta kan de varandra bra. Capers uppgift är att tajta ihop sin defense mot Bears Howard och Cohen. Lyckas man där är denna match helt över. OM Packers slarvar här, då blir det jämnare än vanligt...

Jag spelar Packers -7 och ser framför mig en taggad Rodgers som gör sin bästa match i år! Till goda oddset 1,90 tycker jag du skall rygga.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip