Det här kommer bli Aaron Rodgers ”hämndmatch” efter förra veckans sorgligt svaga insats mot Vikings. Det var inget som fungerade och vi får kalla det ”skaka av sig rosten”. Det kan i alla fall inte bli mycket sämre.

I afton möter Packers Bears på Lambeau och det är precis det som Packers behöver. De har dominerat Bears över de senaste åren och har sex raka vinster.

Jag kommer spela Packers över 25,5 poäng till oddset 1,82 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Det var stor frustration hos Packers senast. Nye WR Watson hade kunnat skapa en helt annan fajt om han säkrat TD-pass från Rodgers direkt i inledningen, men dessvärre tappade han bollen.

2. Bears mötte 49ers och det var en sorgesam, regnfylld historia, där Bears överraskande vann outingen mot 49ers. Kul seger för underdogen Bears, men inalles = glöm den matchen. Det var kaos. Dock noterade jag att Bears som var ett av fjolårets mest ”penalty-straffade” lag skötte sig galant i debuten för HC Eberflus.

3. Det som var helt OK för Packers var deras springspel. Aaron Jones och Dillon sprang för 94 yards på 15 försök.

4. QB Rodgers kommer inte tolerera en ”bad outing” till och jag är helt inne på att Bears får lida för detta idag. Rodgers har mött Bears vid 27 tillfällen och är 22-5. Han har sex raka segrar och över de 10 (!) senaste åren har han bara förlorat en gång. Total dominans som sagt. Den senaste matchen lagen emellan kastade Rodgers för 341 yards med fyra touchdowns och ingen interception. Notera det.

5. I afton kommer Packers WR Lazard att spela. Han hade 40 mottagningar för 513 yards med åtta touchdowns över 15 matcher.

Som sagt; Packers revansch från debaclet senast kommer idag. Bears är inte särskilt bra och Rodgers har ”lekt” med dem genom åren.

Jag spelar Packers Ö25,5 poäng till oddset 1,82 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip