Jag hade feeling för att Packers skulle ha en vettig chans att slå Falcons senast, men tji fick jag. Rodgers fick inte mkt ut av sitt lag och just den här gången var Falcons spelidé och genomförande bättre. Jag hävdar dock att Packers med garanti kommer få möta Falcons någon gång i slutspelet igen.

Nu spelar Packers hemma på Lambeau Field och det är alltid en tuff uppgift. Motståndetn är Bengals som har sett bedrövliga ut initialt. När QB Rodgers kastat för 654 yards med tre touchdowns har Bengals QB Dalton 394 yards och ingen touchdown. Det blir inte lättare ikväll för Bengals.

Jag kommer spela Packers -6,5 poäng till oddset 1,74 hos Unibet .se

1. Senaste gången som Bengals startade 0-2 var 2008 och då inledde Bengals med 0-8 före första vinsten kom.

2. Bengals kickade sin offensive koordinator för en dryg vecka sedan. Något måste hända och OC'n fick lämna.

3. Ikväll kommer QB Aaron Rodgers för första gången i sitt liv slå Bengals. Det är det ena laget som han inte slagit under sin karriär. Ha i åtanke att Packers har snittat på 297 yards per game emedan Bengals knappt nått 180 yards.

4. Bengals defense har varit bra, men det tröttar ut ett defense snabbt om den offensiva linan inte är inne ofta.

5. Packers har snittat 20 poäng på två matcher. Bengals har 4 poäng. Det är verkligen två diametrala lags offensiv vi sett hittills.

Jag är helt inne på att Bengals kommer spela bättre idag, men deras offensiv har varit helt iskallt, trots att laget har en av ligans bäste WR's i form av A.J.Green. Nej; det här skall Packers vinna med minst en touchdown.

Jag spelar Packers -6,5 till oddset 1,74 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip