Packers (3-6) tar emot Cowboys (6-2) hemma på Lambeau Field och det här är historiskt sett en tuff outing för Cowboys, MEN Packers är inte längre det Packers det en gång var. Det stoppar inte där heller, utan efter förra fajten försvann flera nyckelspelare till skadelistan, vilket gör att det kan liknas med ur askan i elden för klassiska Packers. Jag vet inte hur Packers skall ta sig ur den här iskalla säsongen. I mina ögon är den körd och jag är inne på att Cowboys kommer vara liemannen i afton. Det går inte att förlora en sjätte raka match (fem raka förluster har inte hänt sedan a2008), utan att någon händer. Jag kommer inte lägga mitt spel på vem som vinner matchen även om Cowboys är rättmätiga favoriter.

Jag väljer att lägga mitt spel på att Packers levande legend QB Aaron Rodgers kommer passa för över 234,5 yards till oddset 1,88 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Som jag nämnde i ingressen; Cowboys är ett lag som Packers QB Rodgers alltid har haft lätt för "Dem Boys". Packers har tre raka vinster mot Cowboys och över åren ligger Packers på ett klart plus. Det behövs en "klassisk-Rodgers" i afton för att hålla den här matchen nära. Min fråga är; när släpper det? Packers kan inte spela så här dåligt i den andra halvan av säsongen. Min feeling är att Rodgers har en bra outing. Jag säger inte att Packers vinner, men jag tror på Rodgers över 234,5 yards.

2. Cowboys har spelat enormt bra. Jerry Jones är munter och pratar om att ev plocka in OBJ (skall bestämma sig i denna månad). Det är klart uppåt i Texas och är man 6-2 så skall man vara uppåt. Cowboys har dessutom vilat upp sig i en vecka.

3. Packers snittar 17 poäng framåt per outing för 345 yards. Det är så låga nivåer för att vara Packers och Rodgers. Det är tur att defense har orkat stå emot. Älskar Packers secondary som nästan håller samma nivås som Jets. De tillåter bara 170 yards i luften och är nr 2 i NFL med den statistiken. Rodgers måste dock finna lösningen i red zone. Det har varit alldeles för många turnovers i red zone i år.

4. Cowboys kommer springa mycket och det surras om att Zeke Elliott skall spela, men det får vi veta sent. RB Pollard är riktigt bra för dagen och Cowboys är nr 12 i ligan gällande yards per game. Pollard sprang för 131 yards på 14 försök senast. Nytt rekord.

5. Cowboys har vunnit sex av sina senaste sju och det spelar riktigt bra fotboll med ett av ligans tuffaste defense, där Micah Parsons är en "game changer". Cowboys är ingen bluff i år. De är också 16-1 när de springer för +100 yards genom åren.

6. Som sagt; jag tar ogärna matchspel idag, eftersom jag vet att Packers är 10-1 på hemmaplan sedan 2021.

Det här kommer bli en bättre match än många tror. Packers måste upp ett par nivåer, samtidigt som Cowboys måste hålla sin höga nivå intakt. Jag har svårt att se Rodgers ta mer skit nu, utan det måste komma en toppinsats inom kort; varför inte i afton? Jag spelar Rodgers Ö234,5 yards till oddset 1,88 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip