Packers (8-3) tar emot Eagles (3-7-1) hemma på Lambeau Field och vi som älskar att se Packers och Rodgers lira på hemmaplan vet att Packers är 11-2 sedan 2019. Det är ligans högsta win percentage sedan 2019.

Packers kommer vinna den här matchen; det behöver vi inte ens fundera över, men vilket spelvärde är mest tilltalande? Jag väljer att spela RB Jones att trycka sig över mållinjen med minst en touchdown till oddset 1,75 hos LeoVegas , Unibet och Casumo . I min värld är detta hämtgurka!

Värt att notera:

1. Eagles QB Wentz har ett synnerligen tufft år. Mot just ligans i nuläget bästa QB (passer rating - se Packers Rodgers) är Wentz 0-3. I dessa tre matcher har totalen blivit 36-92, vilket berättar väldigt mycket. Wentz har blivit sackad hela 46 gånger. Det sätter sig på hjärnan. Packers Aaron Rodgers över samma tid? Bara 11 gånger.

2. Packers WR Adams kan mycket väl vara ligans bästa receiver. Han är den förste Packers-spelaren som snittat +100 mottagna yards per outing sedan 1952. Wow! Adams kommer med garanti att göra en TD oxå, men spelbolagen är hyggligt pålästa och har förstått att så är fallet, vilket göra att Adams odds är för låga.

3. Packers Rodgers är delad etta i NFL vad gäller completions +30 yards med hela 21 st. Imponerande!

4. Eagles har bara gjort 9 poäng i första halvlek över sina tre senaste matcher. Det kommer inte räcka. Det är här som Packers brukar accelerera och dra i från. Packers är nr 1 i NFL vad gäller poäng gjorda i första halvlek med ett snitt på 19 poäng. Här har du matchen i afton! OM inte Eagles får igång sin offensiv kommer Packers stänga matchen redan i första halvlek.

5. RB Jones och QB Rodgers följer varandra perfekt i varje spel. Jones används direkt på marken för springspel, men är minst lika värdefull som passningsmottagare på kanten. Varför jag gillar Jones att göra TD idag beror på att Packers offensiv snittar på 31,7 poäng framåt per game. De har gjort +30 poäng i 8 av 11 matcher och är då 7-1 i dessa matcher. Notera då också att just Eagles inte nått upp till 30 poäng framåt under NÅGON match i år. Something gotta give.

Jag är övertygad om att Packers kommer vinna matchen, såväl som att RB Jones som WR Adams gör touchdown idag, men spelvärdet ligger på Jones till 1,75 hos LeoVegas , Unibet och Casumo .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip