Packers (3-1) vs Giants (3-1) i London. Notera att matchen startar 15.30 idag.

Det här är alltså två lag som är 3-1 och egentligen förtjänar ingen av dem den statistiken, MEN Packers är 3-1 på en annan nivå. Vill inte på något sätt ta ifrån Giants 3-1, men de har mött Tannehill (Titans), Mayfield (Panthers), Rush (Cowboys) och Fields (Bears). Idag möter de Aaron Rodgers som bara kommer bli bättre och bättre. Packers offensiv är balanserad. OBs Dillon och Jones spelar suveränt. När det gäller Packers receivers håller Rodgers på att spela in sig med dem, men ha extra koll på Lazard, Doubs och Tonyan. De lär få bollen i redzone. Noteras bör att Aaron Rodgers favorit David Bakhtiari är tillbaka och det syntes senast. Bara 1 sack. Bakhtiari är en enorm trygghet för Packers QB.

Giants har skött sig över förväntan och framförallt när det gäller spelet på marken med såväl QB Jones (193 yards på marken till dags dato) och framförallt RB Barkley. Han leder NFL med 463 yards över de första fyra veckorna. Han snittar 5,5 yards per löpning. Det stannar dock inte där, utan Barkley har även varit delaktig som passmottagare med 15 mottagningar för 107 yards. Imponerande! Packers run defense lär få göra skäl för lönen. De tillåter tyvärr 5 yards i snitt per match och försök. Den statistiken måste skärpas upp i eftermiddag. Notera också att Giants kommer spela utan sina WRs Shepard, Robinson, Toney och Golladay. DET. ÄR. HELA. OFFENSIVEN förutom Barkley. Det kommer inte fungera. Giants offensiv lär bli enahanda dvs fokus på springspel.

Den här matchen vinner Packers. De är två klasser bättre än Giants. MEN moneyline berättar att Packers är (och skall vara storfavoriter). Spelvärdet ligger i mitt tycke att finna en touchdowngörare och då en som springer in bollen. Mitt val blir RB Aaron Jones. Det är han som får chansen att springa i redzone och till oddset 1,74 hos Unibet tar jag det.

Värt att notera:

1. Hur skall Giants hålla sig kvar i matchen? Springspelet är deras enda USP och det vet Packers defense redan. De är förberedda. När jag kikar på Giants offensiva lina är den OK, men inte suverän. De har dock investerat rejält i den via en grym rookie i Neal på LT (har sett so so ut hittills, men det kommer). På RT har Thomas skött sig bra. Han har en PFF-grade på 92,1 den här säsongen och det gillas.

2. Packers är det sista laget i hela NFL som spelar i London. Ni förstår hur länge Packers fans "The Cheeseheads" har väntat. Resultatet är enastående. Hela London är fullt med Cheeseheads. Det gör att arenan kommer vara gul och grön dvs som den ser ut på Lambeau Field. Ett enormt tryck är att vänta och som sagt; stor fördel Packers.

3. Varför jag gillar Packers RB Aaron Jones att göra en TD har att göra med att Giants är direkt svaga i att försvara sig mot springspel. De är på plats nr 28 i ligan och ger upp 141 yards per outing till dags dato. Jag älskade Jones spel i förra veckan och jag vet också att QB Rodgers ALLTID ger bollen via marken eller via luften den spelare som det "lyser" om. Jones lär få chansen ofta idag.

4. Giants har som sagt redan åtta spelare ute ur matchen, varav nästan alla WRs. De kommer inte spela. Noteras bör att QB Jones har vilat sin ankel hela veckan och är inte perfekt. Det kommer bli fokus på springspelet och Packers defensive koordinator kan inte ha missat detta.

5. Packers är nr 7 i NFL när det gäller scoring defense (tillåter 17,3 poäng per match hittills). Den statistiken som tilltalar mig mest och då vill jag säga att Packers bara kommer bli bättre och bättre ju längre Rodgers lär spela med sina receivers är redzone efficiency, där Packers är i topp 10.

6. Giants passing game är i stort sett ur synk och det är inte bara QB Jones fel. Han har nämligen ingen att kasta till. Alla är skadade. Giants är på plats nr 31 (i botten) i passade yards och nr 27 i passande touchdown. Det kommer inte räcka mot Packers. I mina ögon kommer Packers bara bli bättre och bättre och är en Super Bowl contender i år.

7. Ha extra koll på Packers rookie-WR Doubs som QB Rodgers satt i första rum. Han leder Packers i antal yards, antal mottagningar och TD-pass, MEN den mest imponerande statsen är att han har 124 yards EFTER han mottagit ett pass. DET är en enorm styrka för att att vara en rookie. Rodgers ser detta och kommer bara fortsätta mata på. Ni som gillar att spela touchdowngörare bland WRs = lägg en extra slant på Doubs. Om inte Aaron Jones springer in bollen, så kommer Doubs få chansen i redzone. Doubs leder också Packers routes runs med hela 63.

Packers spelar för första gången i London. Hela läktaren kommer vara gul och grön. Rodgers har börjat finna sina receivers. Han har två riktigt vassa RBs som "äter" mer och mer för varje vecka, samtidigt som Packers defense ser så bra ut som de skall vara. Packers kommer vinna den här matchen, eftersom Giants har på tok för många skador och kommer vara "lätta" att genomskåda, eftersom det enda de har är springspelet.

Som sagt; Packers vinner, men spelvärde ligger hos RB Aaron Jones att springa in med bollen i redzone när chansen kommer. Jag tar oddset 1,74 hos Unibet . Notera att matchen börjar 15.30.

/RoloMartinsThis is the stats tab
This is the post tip