Packers (3-2) hemma mot Jets (3-2). Det är första gången sedan 2017 som New York Jets är +500, vilket säger en hel del. Coach Saleh och hans mannar har börjat finna sin "groove", MEN det är långt kvar tills Saleh är nöjd. Jets svarade kanske för en av de starkaste NFL-drafter i mannaminne när de plockade in den bäste RB (Hall), den bäste WR (Wilson), den bäste CB (Sauce Gardner) och en av de bättre defensive ends-prospekt (Jermaine Johnson II). Dessa fyra herrar är redan nu en bidragande faktor till Jets "förvandling". Idag möter de dock Green Bay Packers på hemmaplan. Lambeau Field. Det är ingen enkel match. Samtidigt som i alla fall jag förundras över Packers som helhet. De mötte ett Giants som man normalt skall slå i London och totaldominerade dem initialt för att sedan torska till slut. Det är till dags dato inget konsekvent spel över fyra kvartar. De måste bli bättre här.

Mitt spel idag landar i att Jets trots allt är med länge i den här matchen och Jets +10 till 1,70 hos Unibet gillas.

Värt att notera:

1. Jag tycker Packers borde ha visat mer än vad de har gjort hittills. De har en trupp som bekräftar det, men facit är något annat. De har inte övertygat någon gång än så länge. Deras andra halvlek mot Giants var en katastrof.

2. Jets kommer springa med bollen. I tid och otid. Det är här de kan vara med i matchen relativt länge och även ha en chans att skrällvinna över ett Packers som är genant sårbara i sin run defense. Det kommer också skapa möjligheter för Jets QB Wilson att testa Packers secondary med långbollar mot WR David, Wilson och Moore. Jets är inte ett superlag, men de vill vinna och nytillskotten hatar att förlora. Pass på.

3. Jets kommer med garanti att fylla "boxen" med folk för att stoppa RBs Jones och Dillon. De litar till 100% på Sauce Gardner och D.J.Reed att stoppa Packers WRs. Noteras bör att Jets Sauce Gardner har inte tillåtit en TD mot honom sedan high school (!). En av de bättre WRs hos Packers, Watson är borta idag = tunnare än vanligt för QB Rodgers att finna lösningar. Jag kommer också notera hur Rodgers kommer svara upp på Packers interior passrush som varit formidabel. Lita på att HC Saleh kommer skicka iväg Quinnen Williams. Killen har 17 pressures och fyra sacks redan. Packers, beware!

4. Packers kommer spela i sina 1950's throwbacks uniforms. De skall vara favoriter här, men de måste steppa upp och visa det nu. Packers och Rodgers måste försöka finna sina slot receivers i mitten av banan, där Jets varit so-so.

5. Packers offensiva lina har varit lagets akilleshäl utöver att göra många poäng. Med QB Rodgers kommer det sista att lösa sig, men Rodgers måste få bättre stöd. Jets har en starkt pass rush att tillgå med Lawson, Franklin-Myers för att nämna några. Detta kan vara matchen i matchen om jag skall vara helt ärlig. Står Packers offensiva lina upp blir de svårslagna, eftersom Rodgers får tid att passa.

6. Noteras bör att QB Rodgers har problem med sin tumme och det kan vara så att det är värre än vad som sägs utåt sett.

7. Ha extra koll på Jets RB Hall i afton. En synnerligen begåvad ung man som påminner en del om LeVeon Bell när han var som bäst. Hall har ett extremt tryck i steget när han vet var han ska. Han har varit en av Jets bästa spelare hittills och han får mer och mer springförsök, vilket han bevisat att han kan hantera.

Jag tror Packers har en god chans att studsa tillbaka, men de måste spela klart bättre än på slutet. Jets är inget strykgäng längre; det vet alla. Min feeling är att Jets är med länge i den här matchen och med +10 till oddset 1,70 hos Unibet , bör vi vara säkra.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip