Packers (4-1) vs Lions (2-1-1). En tidig match-up gällande NFC North, där Packers redan besegrat såväl Bears som Vikings. Det här har förutsättningar för att bli en riktigt bra match, där jag är övertygad om att Packers kommer gå segrande ur dusten. Packers är bra på de flesta nyckelpositioner och har kanske ligans bästa QB i form av Aaron Rodgers.

Jag kommer spela Packers -3 till oddset 1,74 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Värt att notera:

1. Lions har fyra raka segrar mot Packers. Det är konkreta fakta och tung statistik. Packers är dock 100-72-7 totalt sett.

2. Packers springspel och defense har varit "untouchable" hittills i år. RB Jones har till dags dato sprungit för 302 rush yards, 21 rush first downs och till det hela åtta rush TDs. Vi har alltid lyft fram Packers offensiv med QB Rodgers i framkant. När nu övriga detaljer klickar för Packers; HUR skall de kunna förlora hemma mot Lions? Om vi backar bandet till december 2014-januari 2017 var det Packers som hade fyra av fem möjliga segrar.

3. Packers svaghet hittills är deras run defense och det är en del av maskineriet som HC Matt Patricia skruvat till rejält med i år till Lions fördel. Keyshawn Johnson har varit riktgt bra. Lions springspel har genererat 381 rushing yards och 1 TD.

4. Lions QB Stafford har varit cool mot Packers och har 0 INT i de fyra senaste matcherna lagen emellan och det är kanske en av orsakerna till att Lions har vunnit. MEN det är ett nytt Packers som Lions får möta i afton.

5. Lions är rankat som nr 30 i pass defense. Det är ingen kul stats när du har QB Rodgers på andra sidan. Han kommer cementera sina pass mot sina duktiga WRs.

6. WR Adams för Packers är borta i andra raka matchen. Ett tapp, samtidigt som övriga WRs får visa framfötterna.

För mig är det här Packers match att förlora dvs jag är övertygad om att de vinner, då QB Rodgers möter ett svagt passing defense. Han kan metodiskt äta sig ner till Lions red zone steg för steg med pass efter pass PLUS att i år har en fungerande RB i Jones som är riktigt bra. Jag spelar Packers -3 till oddset 1,74 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip