Jag kan lugnt säga att jag var i stort sett chockad efter Packers blytunga förlust mot Saints i debuten. Jag har aldrig sett ett sämre Packers under alla mina år. Det var som att de redan ställt ut skorna och bara skulle inkassera vinsten. Det var en sorglig och bedrövlig outing. Den var under all kritik. Jag vill också påstå att det är negativt att inte spela med en endaste "starter" under NFL Preseason, vilket var Packers val inför 2021. Det syntes i mina ögon.

Feedbacken efter matchen lät inte vänta på sig och det är därför jag VET att Packers kommer slå tillbaka Lions duktigt hårt i afton. Jag spelar helst låga handicap, men i afton är jag övertygad om att Packers kommer vinna stort. Mitt spel, och det är troligen årets sista med så högt handicap, som jag lägger är Packers -10 till oddset 1,73. Jag spelar det hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

Värt att notera:

1. Det var skämskudde på senast och det finns inga ursäkter. Packers är en contender i mina ögon, vilket föranledde mina ögon att "blöda". Så uselt var det. Jag vet också att det är en sådan fin klubb, vilket berättar för mig att det inte kommer ske igen.

2. Packers QB Aaron Rodgers är 8-0 hemma på Lambeau Field när det gäller Monday Night Football. Notera det.

3. Rodgers är dessutom 6-0 efter en förlust. I efterföljande match (efter förlust) har han snittat på +4 TDs och 0 interceptions.

4. Lions då? Ja; laget är skadeskjutet och deras secondary är lika lövtunn som en Noblesse crisp-choklad = gigantisk "mismatch" om vi ser till WR's hos Packers kontra Lions secondary med minst två rookies. Lions har tillåtit +30 poäng i sju raka matcher daterat bakåt till 2020. Det. Kommer. Inte. Fungera.

5. ...de har dessutom förlorat 4 raka matcher mot Packers. De har haft det hemskt svårt.

6. Packers WR-äss Davante Adams har aldrig gått TD-lös i två efterföljande matcher.

7. Notera också att det är första gången sedan 2019 som Lambeau Field är slutsålt. Snacka om boost!

8. Lions QB Goff var under press vid 21 tillfällen i premiären. Det lär inte bli lättare idag med bl.a. Smith, Gary, Keke och Clark.

9. Under 2020, då Packers mötte Lions hemma, då sprang de för 259 yards inklusive en 75 yards touchdown från RB Jones. Lions å sin sida mötte 49ers i debuten och tillät 124 yards och en TD. Det gjorde att Lions var näst sämst gällande att försvara sig mot springspel per vecka 2.

Jag har extremt svårt att se Aaron Rodgers inleda en säsong med 0-2 i matcher. Det har nog aldrig hänt heller, utan idag är jag övertygad om Packers och QB Rodgers kommer studsa tillbaka på ett fint sätt. Packers -10 är taget till oddset 1,73 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip