Thursday Night Football. Packers tar emot Lions hemma på Lambeau Field och det är aldrig en enkel uppgift. MEN. Jag gillar Lions i år. De har en bra QB i Jared Goof. De har en av ligans bästa offensiva linor och bra talang rakt över i truppen. HC Campbell har gjort ett fullgott arbete med att dag ut och dag in leverera ett starkt omklädningsrum, vilket är A och O i min värld. Den enda svaga punkten enligt min mening är (el kanske mer korrekt var) defense. Mot Falcons senast fick vi se ett helt nytt Lions, då de inte tillät en enda touchdown och gav upp facila 183 yards i offense. Lions defense sackade Falcons QB Ridder hela sju gånger genom matchen. Starka papper. Om Lions levererar samma typ av insats; ja, då är min feeling att Lions vinner på bortaplan mot Packers.

Jag spelar Lions -1 till oddset 1.90 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Lions Hutchinson är ett freak på defense. Han tryckte dit två sacks mot Falcons senast och ser dominant ut. Notera att han gör sin andra säsong!

2. NFC North står på spel. Lions kommer in heltaggat för att försöka besitta tronen. Packers vill gärna ha ett finger med i det spelet.

3. Packers skall ha en eloge för comebacken senast även om det till allra största del berodde på att Saints QB Derek Carr gick ner axelskadad. MEN detta till trots är det imponerande att sätta ihop tre raka drajver för att skapa touchdown och poäng.

4. Det var Packers elfte raka vinst i en säsongpremiär. QB Love spelar bättre och bättre med tanke på att det fanns stora skador på den offensiva och defensiva linan. Det gör hans insats ännu bättre. Det gör också att självförtroendet växer i truppen. Packers är bra, men Lions är starkare enligt min mening.

5. Det är viktigt att se över alla skador precis innan kick-off, eftersom båda lagen har många skador. Packers får tillbaka flera bra spelare till denna outing och det är värt att notera det. Packers linebackers är deras styrka emedan secondaryn är sådär. Lions trupp är mer konstant än Packers. För tillfället.

6. Lions har inte vunnit tre raka s.k. primetime sedan 1998. Nu är det dags att ändra på det!

7. Lions vann båda möten från fjolåret. De har också tre raka vinster mot Packers. Då var Aaron Rodgers skipper. Notera det.

Jag väljer att gå på Lions. De har enligt mitt sätt att se på det ett mer habilt och mer skadefritt lag än Packers i nuläget. Lions kommer göra att för att skapa oreda för QB Love och det är inte lätt att stå emot Lions Hutchinson när denne "pass rushar". Jag tycker oddset 1.90 är bra på Lions -1 och tar det.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip