Packers (7-2) tar emot starka Panthers (5-3) med ligans bäste running back Christian McCaffrey som varit sensationell i QB Cam Newtons frånvaro. Hela 1 244 yards med 15 touchdowns till det. MEN nu möter man Packers om i mina ögon kan spela Super Bowl i år om allt klaffar. Jag blev djupt orolig efter senaste matchen mot Chargers i Los Angeles. INGET fungerade och det var en smärre chock att se hur Chargers höll tillbaka kanske ligans bäste QB Rodgers till en av hans sämsta insatser på mången god dag...

Nu är Packers tillbaka hemma på Lambeau Field och de är hemskt revanssugna efter "ägget" senast. Till denna start har även Rodgers fått tillbaka en helt fräsch WR1 Davante Adams. Det kommer göra skillnad. Jag kommer spela att Adams gör minst en TD till oddset 1,72 hos bet365 .

Värt att notera:

1. Aaron Rodgers har totalt sett över sin karrär en passer rating på 102,5 mot just Panthers. Ruggigt starka papper!

2. Panthers QB Allen inledde genant bra, men har på sina två senaste matcher en passer rating på 54, vilket är svagt. Han har också 4 INT (!).

3. Panthers har som sagt ligans bäste RB i form av McCaffrey och Packers run defense måste kliva fram minst ett steg för att hålla McCaffrey i boxen. Min feeling är att Packers vill visa vad de egentligen kan efter senaste matchen och då måste defense (som varit bra hittills i år) leverera.

4. Packers WR Adams spelade i förra matchen och synkade direkt med Rodgers. NU lär den länken dem emellan vara än starkare och jag tycker att Adams bör vara ett säkert kort för en touchdown. Panthers secondary är bra, men inte världsbäst.

5. Packers har mött Panthers 14 gånger och Packers har vunnit åtta av dem.

Det här blir en "studsa-tillbaka-match" för Packers och Rodgers. Ha i åtanke att Rodgers genom året är 102,5 i passer rating mot just Panthers. Jag har svårt att se Panthers orka stå emot Packers offensiv OCH särskilt länken Rodgers-Adams.

Jag spelar Davante Adams TD till oddset 1,72 hos bet365 .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip