Kvällens andra match i afton är Packers (10-3) mot Panthers (4-9).

Packers och QB Aaron Rodgers spelar exceptionellt bra fotboll under 2020. Hemma på Lambeau Field förlorar man sällan. I afton möter man Panthers och det torde vara en munsbit, eftersom Panthers har på tok för mycket skador.

Jag kommer spela att QB Rodgers kommer pulvrisera Panthers secondary med flera fina bollar och därmed nå över 295,5 yards över hela matchen till oddset 1,90 hos LeoVegas , Casumo och Unibet .

Värt att notera:

1. Panthers har gått 1-7 de senaste 8 matcherna och deras defense har krackelerat fullständigt. De har tillåtit +30 poäng i baken i samband med dessa förluster. De har många skador och det börjar synas nu. Packers och QB Rodgers kommer nagelfara Panthers defense i afton. Det är fel motstånd för Panthers. QB Rodgers kommer ha en field day. Notera det.

2. Packers å sin sida spelar enastående boll för dagen. De leder NFL i gjorda poäng framåt med ett snitt på 31,5 poäng per match. De fyra senaste matcherna har Packers gjort +30 poäng framåt.

3. Packers offensiv, ja. QB Rodgers har kastat för 3,685 yards med en quarterback-rating om 84.9 med 39 touchdowns till det. Springspelet med RB Aaron Jones som nr 1 snittar 123.9 yards per game och just Jones har 823 yards med 7 touchdowns för 5.1 yards per försök. WR Davante Adams är delad ett i NFL med 14 touchdowns den här säsongen. Han har tagit emot 91 pass för 1 114 yards. I mitt tycke ligans bästa wide receiver.

4. Packers är 5-1 hemma på Lambeau i år. Notera det.

5. Packers är nära att bli nr 1 i NFC och det är extremt viktigt för laget att ha fördelen av hemmaplan under slutspelet. Det är ytterligare ett incitament och tilltro att den här matchen får inte ”slarvas” bort.

Packers vinner den här matchen relativt enkelt om du frågar mig, men spelvärde finns i att QB Rodgers dissekerar Panthers defense med sina snygga pass.

Jag spelar QB Rodgers över 295,5 yards till oddset 1,90 hos LeoVegas , Casumo och Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip