Packers (5-8) tar emot numera Baker Mayfields Rams (4-9) när Stafford är skadad. Det blev en solskenshistoria för Mayfield i dennes debut i Rams-tröjan. Ett s.k. Hollywood-ending i kvadrat. I afton är det annat motstånd och jag vill med bestämdhet hävda att Mayfield är duglig, men inte bra. Nu skall man försöka betvinga Aaron Rodgers Packers på Lambeau Field och den uppgiften är inte helt enkel. De facto gäller följande; det lag som vinner kommer peta bort det andra lagets slutspelschanser även om de nu är ringa och minimala.

Linan säger Packers -7 och det kanske kan stämma. Jag tycker dock spelvärdet ligger i afton ligger i Aaron Rodgers händer. Nog borde han mäkta med att säkerställa över 1,5 touchdowns i den här outingen mot ett skadedrabbat Rams? Jag tycker det och spelar Ö1,5 touchdowns från Rodgers till oddset 1,90 hos bet365.com.

Värt att notera:

1. I afton möts Packers och Rams för 25 gången i ordningen när det gäller grundsäsong. Bara den tredje matchen på Lambeau i historien.

2. Packers har för första gången på länge samtliga offensiva vapen redo. Det innebär att Rodgers kan kasta till WR Lazard, WR Doubs och WR Watson. Det är inte kattskit och som sagt; över 1,5 TDs är spelbart sju dagar i veckan till 1,90. Notera också att Rams defense är skadedrabbat och att ässet Aaron Donald är borta. Packers offensiva lina kommer håll upp bra och Rodgers kommer finna sina targets.

3. Packers har, tro det eller ej, en liten chans att nå slutspel om alla stjärnor förenas. Chansen finns där. Bara det säger allt i afton.

4. QB Mayfields debut för Rams var strålande. Mot Raiders fick han connecta ofta och länge med Skowronek som mottagare. Killen tog emot sju pass från Mayfield för 89 yards och skötte sig galant. Nu har Mayfield fått träna ihop sig mer med laget och förhoppningsvis kan han leverera en OK-insats även om jag tycker han är begränsad...

5. Det känns märkligt att Rams som vann Super Bowl senast är avpolleterade från slutspelet även om skador gjort sitt till. När jag sedan kollar på Packers som var 13-4 under fjolåret idag är 5-8. Vilken vajsing.

6. Rams har en sjukstuga som är sorglig att beskåda - om du är Rams-fan. Ässen QB Stafford, WR Kupp, WR Robinson och försvarsbjässen Aaron Donald är borta. Det ör inte helt lätt. Samtliga är nyckelspelare på sina positioner. Tungt.

7. Packers har fått vila upp sig en vecka och det har varit väldigt nyttigt för dem. QB Rodgers tumme är OK, hans receivers är tillbaka fräscha och alerta. Hemmaplan. Alla RBs är redo. Nej; Packers skall ha en god chans att vinna och framför allt kommer QB Rodgers ha en solid outing.

Jag spelar Packers QB Rodgers att kasta för minst 1,5 TDs till oddset 1,90 hos bet365.com.

/RoloMartins
This is the stats tab
This is the post tip