Packers (2-1) vs Steelers (1-2). Det är faktiskt första gången som Aaron Rodgers och Ben Roethlisberger möts sedan Super Bowl 2010, då Packers vann. Det har alltså gått hela 11 säsonger.

Packers är klara favoriter på linan i Vegas och det skall dem vara. De spelade riktigt vasst mot 49ers senast medan Steelers visade sig från sin allra sämsta sida. Det är två lag som verkar gå åt diametralt olika håll för dagen.

Jag har valt att lägga mitt spel på Packers RB Aaron Jones att springa in en TD i matchen till oddset 1,66 hos bet365 .com. En av de finaste stories i veckan var när Packers materialförvaltare såg till att sy till en extra fick i Jones utrustning som göra att han har sin framlidne pappas aska med sig vid varje löpning.

Värt att notera:

1. Packers hemma på Lambeau Field. Det är svårslaget. Notera att de är 6-0 hemma över de senaste sex hemmamatcherna. QB Rodgers har också vaknat till liv och har visat sig från sin rätta sida i hans två senaste outings. Han har satt 45/60 pass för 516 yards och sex touchdowns mot Lions och 49ers.

2. Steelers offensiv har varit katastrofal för att uttrycka sig milt. De är rankade på plats nr 28 när det gäller att göra poäng framåt via 16,7 poäng per game. Det som är värst är att Big Ben har en QB-rating om 79, vilket är uselt.

3. Det som jag gillat mest med Packers på slutet är att de "slutat" med sina turnovers och har istället vänt på steken genom att själva plocka fyra takeaway under motsvarande tid. Jag gillar det. De har verkligen lyft sig, där de var som mest usla i premiären mot Saints. Det gillas.

4. RB Jones blir mitt spel i afton. Jag tycker han har varit riktigt bra under ett par års tid nu och skönt att Packers signat honom för ett par år framåt. En kvalitetsmänniska och kvalitetsspelare. Han leder NFL med fem TDs på tre matcher. Det känns också som det kan bli ett par korta 1 and goal idag och då vet vi att Jones kommer få chansen att springa in den.

5. Steelers har många defensiva spelare på skadelistan och deras offensiva lina har en del övrigt att önska. Big Ben kan inte själv stå och kasta typ 55 gånger per match. Det blir för lättläst. Jag är övertygad om att Packers kommer mata på med press hela afton idag. Det kan bli en lång och jobbig kväll för Big Ben.

6. Tillbaka till QB Rodgers. Han har visat toppform i de senaste två matcherna och idag mot ett Steelers som har tillåtit 350 yards per match. Det som också varit intressant är att springspelet verkligen tuggat igång och det gör att RB Jones ger QB Rodgers olika alternativ. Som sagt; QB Rodgers kommer ge RB Jones chansen i red zone.

Jag är övertygad om att Packers vinner den här matchen. Oddsen är låga, men som sagt; Packers ÄR bra när de ÄR bra. Mitt spelvärde ligger i att RB Jones springer in minst en TD i den här fajten. Jag spelar det hos bet365 .com till oddset 1,66.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip