Green Bay Packers kommer ha ett topplag i år när regular season startar. De har kanske ligans bäste QB, Aaron Rodgers tillbaka efter skada och har värvat ihop en stabil secondary och bra wide receivers. Laget SER starka ut. Om vi kollar på Tennesse Titans är

1. QBs Hundley och Kizer kommer vara Packers skippers i afton och de är rutinerade. Det gynna Packers.

2. När det gäller RBs kommer coach McCarthy att verkligen testa de som krigar för en plats i truppen. Ha koll på Bouagnon och Judd. De har varit bra i träningscampen. Pass på!

3. På wide receiver-sidan kommer Packers vila samtliga starters. Det ger möjlighet för St.Brown att få visa sina färdigheter.

4. Titans kommer testa sin förste QB Marcus Mariota inledningsvis. men bara ett par snaps. Det är värt att notera. I slutändan är jag dock övertygad om att Packers rutinerade reserver står sig mer stabilt än Titans.

5. Titans är ett av de lag som fortfarande har en stabil kassa att handla för och jag är övertygad om att Titans kommer handla rejält om flertalet av de positioner som behöver fyllas inte fylls via preseason.

6. Nyfiken på om Dion Lewis, tidigare RB hos Patriots får speltid. Kan mycket.

Jag går på Packers money line. Alltid svårt att plocka Packers hemma på Lambeau Field. 1,91 hos 888sport eller Unibet är taget.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip