Panthers (3-6) vs Bucs (6-3). Förra helgens outing av Tampa Bay Buccaneers var något av det sämsta jag sett. Jag vet inte vad som hände utöver att det var "complete meltdown" rakt över. Laget sprang för totalt 8 yards framåt på marken och det är generande dåligt. GOAT Tom Brady hade säsongens absolut sämsta match och en av hans värsta matcher i hans karriär. Det vi dock vet att han gör aldrig två dåliga matcher i rad och det är det som Panthers kommer få betala för idag. Bucs kommer studsa tillbaka stenhårt idag och kommer vinna den här matchen mot Panthers. Sanna mina ord.

Jag spelar Bucs -5,5 till oddset 1,80 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

Värt att notera:

1. Panthers gör en jättebra säsong, trots att de har 3-6 i raden. Panthers skall vara som bäst de kommande åren. De har dock spelat riktigt bra och detta utan deras stora stjärna, RB McCaffrey. Han var med senast, men fick en skada och är inte med idag. Det kommer gynna Bucs.

2. Panthers QB Bridgewater måste bli bättre skyddad av sin offensiva lina om Panthers överhuvudtaget skall ha en chans i afton. I den första matchen lagen emellan blev han i stort sett överkörd. Sackad 5 gånger, hela 15 QB-pressures och två interceptions. Lita på att Bucs DC Bowles kommer mata även idag. Genom att stressa Bridgewater på det sättet blir det extra svårt att finna en rytm i spelet.

3. Notera att Bucs bara tillåter 77,9 rushing yards per outing med 3,3 yards per försök. Idag är inte heller McCaffrey med.

4. Statistiken runt Bucs Brady EFTER en plattmatch har varit enorm. Han är 7-1 ATS efter en förlust med +20 poäng. Han kommer studsa tillbaka som en gummiboll och Bucs har både springspel och passningsspel i världsklass.

5. Det som bör noteras är också att Bucs flight till Charlotte, North Carolina, blev försenad med hela 7 timmar (!). Det är en yttre påfrestning, men laget är så rutinerat att de kan hantera det. Men värt att notera.

6. Nu har WR Antonio Brown fått känna på bollen igen och även om det blev en stor förlust såg Brown grym ut. Fem pass från Brady och tre mottagningar. 31 yards. När Bucs får sin rytm, då har jag hemskt svårt att se hur Panthers skall orka kunna stå emot Bucs springspel och passningsspel. Brown, Evans, Godwin och Gronk. En sjukt vass offensiv. Lägg därtill Fournette och Jones som RBs.

7. När jag gick igenom Bucs vs Saints är det lätt att se var som Bucs förlorar matchen och det är att man enkom lyckas konvertera 1/9 third downs. Ett ohyggligt dåligt facit och det måste bli en radikal korrigering här idag. Bucs har haft bekymmer med third downs över hela säsongen, men inte så illa som senast. Just Panthers är ett av de sämre lagen vad gäller att tillåta third down conversions. De tillåter hela 54% och absolut sämst i ligan på detta. Kan Bucs korrigera detta är det en viktig ingredient i afton.

Jag spelar som sagt Bucs -5,5 till oddset 1,80 hos Unibet , LeoVegas och Casumo . Brady kommer leverera direkt. Du är inte tidernas bäste spelare om du inte anammar utmaningen. Panthers; pass på!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip