Panthers (1-5) har varit de senaste 10 dagarnas "talk of the town" sedan HC Rhule fick kicken. Därefter började surret om "yard sale" av spelare. Först försvann en besviken WR Robbie Anderson till Cardinals och sedan krängde Panthers deras största tillgång i form av RB McCaffrey. Panthers top management laddar för fullt för en rebuild nu och det kan inte undgå någon. Panthers har för 2023: 1,2,2,3,4,4 och en 5 (siffrorna är rundor i NFL-draft). Under 2024 har de följande rundor: 1, 2, 3, 5, 5 och 6. Får 2025: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 och 7. Det är en enorm tillgång och det kommer bli fler. Jag är övertygad om att Panthers kommer sälja såväl CB Johnson som DE Burns. Rebuild full mode!

Notera också att Panthers har QB1 och QB2 skadade = de kommer försöka springa så mycket som möjligt, vilket kommer göra matchbilden relativt enkelt för Bucs defense att hantera.

Det är ypperligt läge för GOAT Brady att få bättre snurr på sin offensiv. Han har inte haft det lätt, då den offensiva linan har stora, stora bekymmer och ger Brady på tok för lite hjälp. Det är framför allt LG och Center som inte funkat. MEN Panthers skall bli en munsbit i afton.

Jag väljer att spela TD på Mike Evans i Bucs. Jag får oddset 1,96 hos Unibet och tar det spelet.

Värt att notera:

1. Panthers har problem med sin secondary och om inte deras äss-CB Horn kan spela kommer Bucs Evans få chansen i tid och otid i afton. Panthers management har sagt nej till flera klubbar som är intresserade av just Horn.

2. Bucs fajt mot Steelers var ett sorgebarn. Laget har förlorat tre av sin fyra senaste och det har varit illa offensivt. MEN noteras bör att Bucs har vunnit fyra raka segrar mot Panthers. Ett lag de normalt har lätt för. Nu är Panthers brandskattade och det torde bli en lätt match.

3. Bucs måste börja trampa på gasen vad gäller springspelet. De är nr 32 i ligan i nuläget. Nu möter man en svag Panthers front och borde kunna få igång det. De måste få igång det. Brady kommer inte tillåta mer dåliga ursäkter framåt. Han vill se resultat. Han kommer skapa det.

4. Bucs defense som är nr 7 i total defense för ligan kommer få en bra outing idag. Panthers offensiv kommer bli synkad med springspel. Den enda stjärnan i offensiven som är kvar är D.J.Moore. Panthers är sämst i ligan gällande passade yards per outing. De är också nr 26 i rusning yards per outing. Som sagt; det är inte mycket som fungerar.

5. Panthers har utöver 1-5 i baken även en skadelista som är längre än min frus handlingslista vid storhandling. Det håller inte.

6. Just kombon Brady/Evans kommer få chansen att lyckas i afton. Brady har kastat 1 652 yards med 8 touchdowns och en interception för en completion rate (67%). WR Evans har 358 yards med 3 touchdowns. Det är läge att börja bygga den offensiva framgången i afton och Evans kommer bli matad från Brady. Tro mig.

Panthers har fokus på 2023. Nästan hela offensiven är borta eller skadad. Deras secondary är också skadeförföljd. Det kommer bli en tuff outing för alla Panthers-fans resten av säsongen. Jag spelar på att GOAT Brady hos Bucs kommer finna sin rytm med sin bäste WR i afton. Jag spelar WR Evans att göra en TD till oddset 1,96 hos Unibet.se.

/RoloMartins
This is the stats tab
This is the post tip