Speltips: Panthers - Eagles

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2017-10-13 02:25
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1.74
Tips: 2 hcp +4,5
En sjukt spännande matchup i NFC. Två lag som imponerat hittills och har 4-1. För Panthers måste jag säga att de verkligen hittat stilen igen efter ett bottenlöst fjolår. Eagles gjorde ett par intressanta trejder inför säsongen för att ge unge QB Wentz talang och färdigheter runt sig vad gäller offensiven. Eagles defense har varit bra i ett antal år nu även om det varit lite ge och ta ibland. Den här matchen kommer bli sjukt spännande att se.

Jag kommer vara lite fräck och spela Eagles +4,5 hos Unibet till oddset 1,74. Jag är imponerad över det jag sett, samtidigt spelar laget borta mot Panthers som varit riktigt bra hittills.

Värt att notera;

1. De senaste sju tillfällen som Panthers vs Eagles mötts har resultaten 2-5 dvs fördel till Eagles.

2. QB Cam Newton som fäller katastrofala grodor till kommentarer av och till har dock varit en fröjd att se i samtliga matcher förutom hemma mot Saints, där även jag hade kastat bättre. Newton har en passer rating på 98,5 för säsongen och det är starka papper. OBS! Han har dock inte imponerat på hemmaplan hittills...

3. Eagles QB Carson Wentz offense vs Panthers 3rd down defense - denna ekvation måste Wentz reda ut om Eagles skall gå vinnande ur denna batalj i natt. Panthers är nr 2 i hela NFL att stoppa 3rd down offense.

4. Panthers var svaga mot Saints och det var springspelet som var brickan i det spelet som Saints vann. I natt möter Panthers ett Eagles som snittar på ca 140 yards på marken. Eagles är nr 2 i hela NFL gällande rushing offense. Huvva!

5. Eagles secondary måste steppa upp mot Cam Newtons stora och tunga WRs Benjamin och Funchess. De spelade bra mot Cardinals, men en lite större utmaning i natt. Vinner Eagles denna duell, då vinner man matchen!

6. Om jag vore Eagles HC skulle se till att blitza hårt mot QB Newton i sin passningsficka. Får han stå där och både dela ut och äta kaka före någon tacklar honom, då är han suverän. Eagles måste visa att de är tuffa och elaka.

Som sagt; en underbar match satt se fram emot. Jag spelar Eagles +4,5 till oddset 1,74 hos Unibet och hoppas min spelform håller i sig. Fem raka satta spel!

/RoloMartins
  Panthers - Eagles
Spela på Speltips Panthers - Eagles
RoloMartins - 12 Oktober 2017 - 09:06
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Midtjylland - The New Saints
Fotboll - EL-kval - 1 asian -1 (1:a h)
1.92
20:30  Partizan - Nordsjälland
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -0,5
1.71
18:00  Mayer - Federer
Tennis - ATP Cincinnati - Över 19,5 games
1.65
16:00  Everton - Southampton
Fotboll - Premier League - 1
2.00
18:00  Chievo Verona - Juventus
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp -1,5
1.73
15:00  GIF Sundsvall - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.75

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar