Panthers hemma mot Ravens och fd Jets QB Sam Darnold gör debut för sitt nya lag. Följde Darnold nära redan när han spelade för USC i college och jag tycker i grund och botten att det är en bra QB. Otur för honom att komma till ett Jets som är i rebuild och som haft en sorglig offensiv lina. Nu får han en ny chans att få liv i sin karriär. Hoppas han tar den.

Jag är lika säker på att Ravens tidigare MVP QB Lamar Jackson kommer spela ett par snaps i afton. Det ser jag fram emot. Jackson är en fröjd för ögat. Du vet aldrig var du har honom och i år har han en stark offensiv lina till sin hjälp.

Jag kommer spela Ravens -3,5 till oddset 1,90 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

Värt att notera:

1. Ravens har hela 18 (!) raka vinster i NFL-preseason. 18! Det säger det mesta.

2. Det var kul att se djupet i Ravens defense i första preseason-match mot ett bra Saints. De var på tårna på samtliga linor; få starters, B- och C-lina. De hade kul på planen och dominerade. Idag har HC Harbaugh sagt att defense med starters skall spela minst en halvlek. Det gillas.

3. Panthers fick se sig besegrade på matchens sista spark mot Colts. De spelade hyggligt bra offensivt med Walker och Grier som QBs, men totalt blev de utmanövrerade av framförallt QB3 Sam Ehlinger i Colts i andra halvlek. Det skall bli kul att se Darnold driva offensiven. Fågel eller fisk?

4. Ravens är sjukt starka på RB-sidan, vilket gör att Ravens har så många outs i sin spelbok + de har ett lag som kan vinna AFC.

5. Även om Ravens spelar borta känns de som en nivå upp gentemot Panthers även vid ordinarie manskap på plan.

Jag spelar Ravens -3,5 till oddset 1,90 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip