Monday Night Football. Panthers (6-7) vs Saints (11-2). Newton vs Brees. En viktig match för bägge lagen. Saints kan vinna NFCs pole position med alla fördelar som det innebär; first round bye och hemmaplan genom slutspelet emedan Panthers små slutspelstankar för evigt pulvriseras vid förlust. Det är förutsättningarna. Plus att vi lär få se mycket springspel, då bägge lagen har formidabla arbetshästar som RB; Saints Ingram och Kamara och Panthers McCaffrey.

Jag kommer gå på Saints -6 till oddset 1,85 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport i den här outingen. De är ett mer sammansatt lag, samtidigt som jag vet att Panthers kan slå alla och förlora mot alla.

Värt att notera:

1. Panthers har förlora fem raka matcher. Från att ha haft en stabil position i slutspelsracet är man nu utanför.

2. Panthers RB McCaffrey har varit outstanding i år med 20,4 touches per game och 97,5% av ALLA snaps. Han har varit i redzone 48 gånger via spring- och passningspel. Hela elva gånger av dessa har han satt en TD.

3. I afton får Panthers dock möta kanske NFLs bästa run defense och det skall bli kul att se om Panthers matchar McCaffrey mer åt passningspelet istället?

4. QB Newton har varit direkt svag på slutet och under dessa fem raka förluster "bara" satt 9 TDs mot hela 5 INT.

5. Panthers har gett upp mer än 30 poäng bakåt under de senaste 5 matcherna. Idag möter man kanske NFL's bästa QB i form av Brees som är sjukt träffsäker med sina kast och med tanke på Panthers svaga secondary = kan bli en field day för Saints...

6. Saints är 4-1 i de senaste möten som varit mot Panthers. Saints WR Thomas har alltid spelat exceptionellt bra mot Panthers och med tanke på Panthers svaga secondary och Saints Brees pricksäkerhet = pass upp på stora spel för Saints.

Som sagt; jag väljer att gå på Saints, eftersom Panthers har varit på tok för ojämna (se Newton). Jag vet att Newton kan pulvrisera Saints om han har en bra dag, men det är totalt sett ett alltför svajigt Panthers som synts på slutet. McCaffrey är den enda som får godkänt. Jag ser också att Panthers secondary är för svag. Går inte att undgå.

Jag spelar Saints -6 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport till oddset 1,85.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip