Patriots (11-3) mot Bills (10-4).

Värt att notera:

1. Om Patriots vinner hemma i afton tar de sin 11 raka AFC East divisionstitel. Sannerligen starka papper.

2. Patriots defense var åter på tå mot Bengals senast och plockade in hela fyra INT från Bengals QB Dalton. Patriots leder hela NFL i just interceptions. Totalt har defense plockat in hela 25 (!) st hittills. Idag tar de sig an Bills QB Josh Allen som såg lite skakig ut senast, trots vinst. Idag mot ett ännu starkare defense och bli inte förvånade om QB Allen kastar minst 1-2 INT mot Patriots. Allen har till dags dato 18 TDs framåt och hela 9 INT.

3. Buffalo Bills har haft ett jättefint år och truppen är väldigt homogen. Det finns få svagheter och styrkan i laget är samhörigheten. Alla tillsammans gör laget bra och HC McDermott förtjänar coach of the year-honors i min värld.

4. Patriots har sex raka segrar mot Bills. Totalt har Bills vunnit två matcher över de 10 senaste matcherna lagen emellan. Notera det.

5. Bills har fått en ny stabilitet i år genom att deras springspel OCH passningsspel har harmoniserats. OM laget orkar hålla i sitt springspel kan det bli rätt jämnt idag även om jag är övertygad om att Patriots i vanlig ordning vinner fajten.

6. Patriots WR Edelman kommer spela i afton och det är alltid en boost. Edelman är en energizer och alltid Brady's go-to-guy när pengarna skall fördelas. Jag kommer lägga en slant på Edelmans om TD-görare idag.

Patriots lyckas alltid på det ena eller andra sättet att besegra Bills. Det kommer inte vara annorlunda idag även om Bills har ett bättre lag i år än på riktigt länge. Notera en väldigt viktig stats; det är normalt ALLTID svårt att vinna i Gillette Stadium. Notera detta; sedan år 2000 och vecka 3 i NFLs grundsäsong har bara två unga QBs under 25 år vunnit en bortamatch i Foxborough. Vi pratar alltså om 19 år. Notera då att Bills QB Josh Allen är 23 år...

Patriots kommer vinna den här outingen, men mitt spelvärde ligger i att Patriots Edelman gör en TD till oddset 2,37 hos bet365 .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip