Monday Night Football mellan Patriots (6-8) och Bills (11-3).

Förr i tiden dvs under Patriots Tom Brady-era var det här alltsomoftast en enkel uppgift, men inte numera. Patriots storhetstid är kort och gott över. Det är en ny sheriff i AFC East efter 25 år och det är Buffalo Bills.

Jag är helt övertygad om att Bills kommer avväpna Patriots relativt enkelt i afton. Det blev inte bättre av att Patriots stora CB-stjärna Gilmore är på skadelistan.

Nej, Bills vinner och jag väljer att spela Bills -5,5 till oddset 1,70 hos Casumo , Unibet & LeoVegas .

Värt att notera:

1. Bills clinchade AFC East härförleden och som tidigare nämnts var det 25 år sedan sist. Jag gillar allt jag ser hos Bills för dagen. Bra ägare, suverän HC och ett lag i fullständig symbios är orsakerna till alla framgångar. Bills värvning av WR Stephon Diggs var ”icing on the cake” inför året. En grym succé! 111 pass för 1 314 yards och 5 TDs.

2. Josh Allen. Hallelujah! Det sjunger ofta Bills Mafia numera. Bills ligger nr 2 i NFL gällande passing offense med ett snitt på 278,5 yards framåt. Allen har satt 351/511 pass för 4 000 yards med 30 TDs och 9 interceptions. En braksuccé i år!

3. Patriots då? Ja; alla förstod att det skulle bli ett mellanår i och med Brady’s frånfälle och nästan halva truppen som frånsade sig en säsong i och med COVID-19. Lösningen med Cam Newton har inte fungerat och vi lär inte se honom i Patriots nästa år.

4. Bills leder ligan i en av de allra viktigaste statistik-kolumner som finns - third down conversions - 50,91%.

5. Patriots kliver in i vecka 16 rankade som nr 30 i ligan med ett snitt på 185 yards per game vad gäller ”passing offense” och det är ett enda stort skämt för en NFL-gigant som Patriots. Missförstå mig rätt; vi kräver mer och bättre av denna storklubb.

Nej; den här outingen vinner Bills med ca en score, eftersom lagen är på två olika nivåer för dagen.

Jag spelar Bills -5,5 till oddset 1,70 hos Casumo , Unibet och LeoVegas .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip