Patriots (1-5) gästas av Bills (4-2) och för Patriots kommer den här outingen väldigt olägligt. Bills QB Josh Allen är 6-1 mot Patriots och han har vunnit fyra raka segrar mot dem. 18 touchdowns mot 2 interceptions och en passer rating på 113. Patriots har inte mäktat med att göra mer än max 17 poäng som bäst och offensiven har haltat betänkligt.

För mig är Bills det klart bättre laget och jag kommer spela Bills -6.5 till oddset 1.75 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Patriots har inte varit sämre än vad de är för tillfället. Vi pratar ändå om en tidigare dynasti när QB hette Tom Brady. Självförtroendet för offensiven är rakt ner i källaren. Inget fungerar. Det är många skador i truppen, men det har alla efter sex matcher. Den offensiva linan är en misär. Springspelet har blivit rejält lidande. RBs Stevenson och Elliott har tillsammans nått 427 yards på 127 försök med tre touchdowns. Det räcker inte. När QB Jones spelar så svagt som han gör kommer Patriots få det hemskt svårt.

2. Bills var inte särskilt vassa mot Giants senast och det handlade nog mest om underskattning om du frågar mig. När man nu reser till klassiska Foxboro är det definitivt ingen underskattning som gäller. Det är Bill Belichick's gäng trots allt. Bills är nr 8 i ligan gällande passing offense och snittar på dryga 257 yards per outing och även nr 12 i ligan gällande springspelet med ett snitt om 118 yards per match. Den statistiken som är väldigt tilltalande är Bills poängskörd framåt i snitt - 28.8 poäng, vilket är starkt. När Patriots snittar 12 poäng framåt så säger det i stort sett allt.

3. I ingressen nämnde jag hur Bills har dominerat Patriots över åren (se fyra raka segrar) och den här matchen kommer perfekt för Bills. Ett skadedrabbat Patriots med en sorgligt svag offensiv kommer ge Bills många outs för att städa av Patriots relativt enkelt.

4. Bills har dock en del att jobba med. Sex matcher spelade och det har varit tre bra insatser och sedan har det varit tre svaga insatser. Bills måste få till en kontinuitet i sin trupp och i sitt lag. Mot dåliga Patriots är det som sagt en chans att få till spelet igen. Bills har vunnit med +12 poäng över deras fyra senaste möten.

5. Ha extra koll på Bills WR Davis som har fyra touchdowns över de fem senaste matcherna. Notera det.

6. Patriots defense har alltid varit deras ryggrad, men i år är det dessvärre så att det har varit på tok för många skador. Det går inte. När man sedan ser Patriots secondary blir man bara gråtmild; hur skall laget stå emot Bills Davis, Diggs eller Kincaid?

För mig landar jag i en helhetsbild som berättar följande; Bills får en chans att åter få ordning på sitt spel mot ett skadedrabbat Patriots. De får också en chans att tajta till sin offensiv igen med tanke på Patriots tunna defense. Jag spelar Bills -6.5 till oddset 1.75 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip