Patriots (7-0) vs Browns (2-4). Tom Brady vs Baker Mayfield. En livs levande legend (draftad som nr 199) och en andraårs-rookie som blev draftad som nr 1. En härlig match i matchen, där Mayfield har varit på tok för ojämn i år. Det kanske inte bara är hans fel, eftersom Browns offensiva lina varit mer än lovligt svag i flera matcher. Ur ett defensivt hänseende har Browns ett av ligans bästa secondary (unga och duktiga), samt en defensiv lina som leds av fd draftetta Myles Garrett. MEN kan Browns trots detta hota Patriots? Låt mig tvivla.

Jag är övertygad om att Patriots RB Sony Michel kommer tryck in minst en TD i afton. Han var suverän mot Jets senast och vi vet att det är han som får bollen vid 1st and goal. Unibet .se ger oddset 1,72 och det är taget!

Värt att notera:

1. Patriots har vunnit 19 raka matcher på hemmaplan sedan 2017. Brady är 138-19 totalt sett på Foxborough.

2. Patriots plockade hem Falcons WR2 Sanu till denna match. Sanu är en högoktanig WR som är grymt svår att täcka. Brady kommer med garanti ge Sanu chansen att få ta emot en TD i afton. Brady gjorde likadant med Antonio Brown i och med dennes debut. Brown försvann sedan pga personliga problem, men ingen kommer tracka ner på Brown's fotbollstalang. Ha koll på Sanu i afton. Killen kommer få chansen att göra intryck direkt hos hemmafansen.

3. Browns QB Mayfield har haft en brokig säsong 2. Hans completion rate är 56,6% med fem TDs mot 11 INT. Det håller inte ens mot svaga lag. NU möter de kanske ligans bästa lag. Mayfield måste steppa upp rejält.

4. RB Michel hos Patriots kan få en "field day" i afton, eftersom Browns run defense är tredje sämst i hela NFL genom att de tillåter sina motståndare att springa för 154 yards i snitt per match. Michel lär få mycket att göra och kom ihåg att det är alltid han som trycker in bollen i end zone från 1-10 yards från mållinjen. Mitt spel idag hamnar här; Michel att göra TD.

5. Patriots defense har varit enastående i år. Leder NFL i totalt antal tillåtna yards per game med 223. Patriots defense är också nr 1 i NFL gällande defensiva takeaways med 22 st (!), varav 18 är interceptions. Den mest starka siffran är att Patritos defense har stängt ner motståndarnas QB till max 170 yards per outing i sina senaste sex matcher. Wow!

Patriots kommer vara 8-0 efter den här drabbningen. De har för många speciella spelare på nyckelpositioner, samt att Browns offensiva lina är på tok för svag. Räkna med att Mayfield kommer kasta minst 1-2 INT i afton. Jag spelar dock på att RB Sony Michel kommer trycka in en boll i end zone till oddset 1,72.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip