Patriots (1-2) mot Bucs (2-1). Hela veckan har handlat om Tom Bradys hemkomst till Foxboro och Gillette Stadium. Allt annat har varit ointressant. Det vi dock bör betona är att Brady och Bucs alltid är bäst när det gäller och inte vill Brady förlora på Gillette Stadium. Han har vunnit 115 matcher på Gillette Stadium i sin karriär; inte tänker han förlora i afton heller.

Jag spelar Bucs -4 till oddset 1,70 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Patriots är ett av sju lag som till dags dato inte har en WR som nått +60 yards mottagning per match. Jämför då med Bucs som har 4 (!) spelare som redan nått den statsen.

2. Bucs Gronkowski spelar inte idag. Han har fyra knäckta revben, ett brutet revben och en punkterad lunga efter matchen senast. Notera det.

3. Brady har en chans att joina Peyton Manning och Drew Brees med att ha vunnit mot alla 32 franchises. Vinner Brady mot sitt gamla lag Patriots; ja, då är det Manning, Brees och Brady.

4. Brady är också 68 yards kort för att ta klivet upp på plats nr 1 som NFLs meste passare i antal yards. Lita på att det rekordet kommer ryka all världens väg. Brady kommer alltså att slå det rekordet i Foxboro. På Gillette Stadium. MEN i ett annat lag än Patriots.

5. Patriots statistik i red zone i år är allt annat än bra. De är på plats nr 32 gällande red zone offense. Bara två touchdowns på åtta försök. Det är iskallt och lär inte räcka mot Bucs grymma defense.

6. Bucs har en hel del skador, men de har som sagt alla spelare kvar som vann Super Bowl i februari. I veckan har laget addat CB-ässet tillika veteranen Richard Sherman till sin secondary. En kommande Hall of Famer; sanna mina ord. Det är nyttigt för Bucs med ytterligare en ledares röst även i defense.

7. En sista stats som egentligen säger allt. Brad är 50-14 efter efter en förlust. Det är det bästa rekordet av en quarterback utan prut sedan 1950. Seahawks Wilson är nr 2 och 49ers-hjälten Montana är nr 3.

Hur jag än vänder och vrider på den här analysen bottnar jag hela tiden i att Patriots får möta Brady och Buccaneers i ett skede som är illa tajmad. Patriots skolar in sin rookie QB Jones. Det kommer ta tid att få fart på offensiven. De kommer säkert vara med ett tag i den här outingen genom sitt springspel, men när Brady trycker på gasen har Patriots en på tok för svag offensiv lina för att stå emot den störste genom alla tider. Jag säger välkommen hem, Tom Brady. Visa din gamla klubb respekt, men också vem som bestämmer...

Jag spelar Bucs -4 till oddset 1,70 hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip