Sunday Night Football och vilken matchup vi får ta del av. Stekheta Patriots mot ännu hetare obesegrade Chiefs. Brady vs Mahomes. Wow! Missa inte den här matchen!

Jag kommer spela Patriots -3,5 till oddset 1,90 hos OHMbet, LeoVegas eller 888sport .

Värt att notera:

1. Pats RB2 Sony Michel har löpt för 210 yards och två TD's via 43 löpningar med boll de senaste två veckorna. Pats RB1 som också är Bradys nr 1 receiver, eftersom han finns tillgänglig över hela fältet. White har 18 mottagningar för 145 yards och två TD's i de senaste två matcherna.

2. Kansas City's pass defense har haft stora bekymmer den här säsongen och då framförallt mot den typ av spelare som Pats White är. RB's som passmottagare har haft 39 mottagningar för totalt 454 yards och tre TD's mot Chiefs. Addera därtill att Chiefs har haft problem med sina motståndares TE. Idag möter Chiefs kanske hela ligans bäste TE i Gronkowski och om Gronk är fräsch, ja, då kommer han ha en field day mot Chiefs i Foxborough. Sedan vet vi att Edelman är tillbaka som WR och har numera ytterligare ett vapen i form av WR Josh Gordon som lär bli bättre och bättre för varje match i Brady's system.

3. Sedan 2001 har Pats spelat 32 hemmamatcher mot en QB som spelat ett till två år i ligan. Patriots är 31-1 i den statistiken. Boom!

4. Chiefs då? Ja, 6-0. Obesegrade med en offensiv som få i ligan har. Chiefs har plockat in mest poäng de senaste fem veckorna än någonsin tidigare i Chiefs historia. Mahomes har 14 TD's och leder NFL med de siffrorna. Han har varig magisk. Chiefs har snittat 35 poäng framåt per match. Mahomes har kastat för 302 yards per match med just 14 TD's och bara två interceptions. Addera sedan att Mahomes har sprungit för 66 yards med ett par TD's till det.

5. Det finns dock bara en Bill Belichick, HC Patriots och jag är övertygad om att han har full kontroll på hur de skall få Mahomes att känna sig otrygg i sin passningsficka.

Jag kommer spela Patriots -3,5 till oddset 1,90 hos OHMbet, LeoVegas eller 888sport .

/RoloMartins


This is the stats tab
This is the post tip