Patriots (9-1) vs Cowboys (6-4).

Detta är verkligen kvällens höjdpunkt. Lagen har inte mötts sedan 2015, men jag ser fram emot en härlig matchup med NFLs nr 1 offense (Cowboys) mot nr 1 defense (Patriots). Jag är övertygad om att Patriots defense kommer "kväva" Cowboys offensiv med sitt distinkta defense. OCH det kommer behövas. Notera att Patriots har 20 raka segrar på hemmaplan.

Jag kommer spela Patriots -4 till oddset 1,71 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Värt att notera:

1. Patriots springspel är under all kritik i år - plats 30 totalt i NFL = inte alls godkänt. MEN idag möter man Cowboys, vars run defense har tillåtit över 100 yards i sju matcher i år. Det kanske blir Patriots comeback gällande springspelet?!

2. Patriots är tunna på WR-sidan och till i afton är såväl Dorsett som Sanu questionable, men jag lägger inte så mycket vikt på det, eftersom Patriots även har Brady som questionable = nja. Patriots kommer kommer med Harry, Dorsett och Sanu i afton tillsammans med WR-ässet och Brady's skyddsnät - Julian Edelman. Det lär räcka en bit...

3. Om vi jämför Cowboys Prescott och Patriots Brady med årets säsong i ryggen leder Prescott. Han snittar 8,8 yards per försök med 322,1 passing yards per game. Brady har en sådär-säsong för att vara honom (hittills), då han snittar 6,8 yards per försök med ett snitt på 275,2 passing yards per game. Notera; Brady är NFLs bäste quarterback genom alla tider och han kommer bara bli bättre och bättre ju längre säsongen går, men för tillfället spelar Prescott bättre. Killen leder hela NFL i passing yards och är nr 2 i hela NFL med sina 21 touchdowns. NU möter han dock ett defense som inte går av för hackor och jag ser verkligen fram emot matchup mellan Patriots CB Gilmore mot Cowboys WR Cooper. Något säger mig att Gilmore även efter den här matchen EJ har släppt in någon touchdown...

4. Patriots snittar 28,7 poäng framåt per match. Starka papper.

5. Patriots HC Bill Belichick vs Cowboys HC Jason Garrett med Belichick på hemmaplan? Well; jag tar Belichick alla dagar i veckan.

6. Patriots har vunnit de senaste senaste fem matcherna sedan 1999. Patriots har också 20 (!) raka vinster hemma på Foxborough och Gillette Stadium.

Jag kommer som sagt att gå på Patriots och det är som sagt ruggigt svårt att slå Belichicks mannar på hemmaplan, samtidigt som vi pratar om att deras största svaghet inför matchen är deras...offensiv dvs Brady som vunnit 6 (!) Super Bowls. Det spelvärdet tar jag som sagt alla dagar i veckan. Notera att Brady bara kommer bli bättre och bättre. Jag spelar Patriots -4 till oddset 1,71 hos Unibet , LeoVegas och 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip