Patriots spelar även sin andra match på hemmaplan. Denna gång mot divisionsrivalen Dolphins i en riktigt spännande outing. Dolphins är 60-55 all-time mot Patriots. 10-16 sedan 2016 och bara 2-11 när de spelat i Gillette Stadium. MEN. Det var under Tom Brady-eran, då Patriots hade en offensiv som alltid klickade perfekt. Idag är det inte så längre tyvärr. Noteras bör att Dolphins QB Tagovailoa har vunnit samtliga fyra matcher mot Patriots.

Jag såg Patriots möta Eagles föregående helg och tyckte Patriots defense var hela matchens behållning, men då offensiven var allt annat än bra, blev det till slut förlust för Patriots. HC-geniet Belichick kommer alltid ha en vettig chans att ofta ha den bästa defensiven på plats, men med QB Jones som skipper är det på tok för ojämnt. Jag såg även Dolphins-Chargers förra helgen och det var en helt "sick" match som jag tyckte att Chargers gav bort i slutet till fördel för Dolphins. Det totala intrycket var dock att INGEN (kanske Sauce Gardner hos Jets) kan täcka WR Tyreek Hill. Herre jistanes; vilken snabbhet och rörelsemönster. Dolphins defense har mycket att jobba på, men offensiven var enorm. WR Hill och WR Waddle skapar alltid chanser och idag mot ett "hyggligt" Patriots secondary känns det som att Hill kommer ha en field day.

Jag spelar på WR Tyreek Hill gör minst en TD mot Patriots till goda oddset 1.73 hos Unibet. Även om Patriots kör "double team" på Hill kommer han få chansen och då är det kört. Han är för snabb, för smart och på tok för bra för Patriots secondary.

Värt att notera:

1. Patriots offensiva lina är rejält skadeskjuten i nuläget. Flera av deras ordinarie spelare på linan är "banged up" och står som "tveksamt spelande", men det kan ändras vid matchstart. Patriots har dock stora bekymmer här och med en QB som Jones som måste skyddas kan det bli tufft. QB Jones måste stå upp för att Patriots över huvud taget skall vara med i dagens match. Detta kan vara matchavgörande.

2. Patriots måste vinna den här matchen idag. Deras schema är tufft även efter den här outingen. Jets borta och Cowboys därefter. MEN jag har så himla svårt att se dem besegra Dolphins om de kommer i tidigt underläge. Det här är ett lag med ett begåvat defense och en svajig offensiv. Om du då hamnar i ett tidigt underläge krävs det en funktionell offensiv. Den kan finnas där, men efter game 1 känns det sådär. Jag har Patriots som sist i AFC East och jag tänker inte ändra mig på den punkten.

3. Som sagt; att täcka Dolphins WR Hill är en diger uppgift. Patriots Jonathan Jones är den som normalt skall täcka Hill, men han har stora problem med en fotskada och syntes inte till i slutet av veckan. Det är inget gott tecken. Notera det.

4. Dolphins QB Tagovailoa kastade för 466 yards med tre touchdowns mot Chargers. Det var räddningen skulle jag säga, eftersom Dolphins defense verkade ha "a day off". Han kastade 215 yards av dessa till WR Hill som kom undan med två touchdown till det. En osannolik start för Dolphins offensiv. Som jag nämnde i inledningen; Patriots defense förutom secondaryn är stark och det blir en kul "match i matchen".

5. Patriots sprang bara vid 22 tillfällen mot Eagles, där 12 av dessa gick till Stevenson (stabil RB), men om man bara når 25 yards på marken är det på tok för dåligt. Stevenson var dock bättre som passningsmottagare, där han fick sex pass för 64 yards. MEN det är på marken Stevenson skall göra skillnad. Idag möter man ett Dolphins som i mitt tycke har en svag rush defense och här måste Patriots försöka skapa resultat framåt.

Den här matchen kommer Dolphins vinna och jag är övertygad om att WR Hill och WR Waddle kommer ha en starkt outing, MEN noteras bör att Patriots offensiva lina är rejält brandskattad, vilket gör att även Dolphins defense lär få en mer angenäm söndag än föregående helg. Spelar du moneyline; plocka Dolphins. Jag väljer dock att gå på WR Hill att göra minst en touchdown till oddset 1.73 hos Unibet.com.

/RoloMartins
This is the stats tab
This is the post tip